Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
PoppodiumGrenswerk Gepost door PoppodiumGrenswerk op dinsdag 16-09-2014 om 16:49:02
Natuurlijk is Jazzy Jeff bekend van zijn rol in Fresh Prince of Bel Air, maar hij is tevens een echte hiphop pionier en icoon met drie Grammy Awards, drie American Music Awards, twee NAACP Awards, twee Soul Train Music Awards en een MTV Music Award onder zijn riem. Hij heeft nummers opgenomen met Will Smith, de ster van Fresh Prince en heeft zelf ook enkele briljante albums gemaakt waaronder ‘The Return of the Magnificent.’ Als DJ heeft Jazzy ook ruimschoots zijn sporen verdient en zijn skills op de draaitafels worden wereldwijd erkend. Tijdens het openingsweekend zal hij komen laten zien waarom hij nog steeds de king of the turntables is!
Jeff’s succes als producer kwam tot uiting in de vorm van de oprichting van A Touch of Jazz Inc, een volwaardige opnamefaciliteit met vier complete digitale en analoge opnamestudio’s. In deze studio is onder andere het titelnummer van The Fresh Prince of Bel Air opgenomen. Vandaag de dag houdt Jazzy Jeff zich bezig met zijn solo projecten, samenwerkingen, mixtapes en live optredens. Zijn liefde voor muziek ademt door in al zijn projecten en dat is ook precies waarvoor hij het nog steeds doet.
Naast Jazzy Jeff zal de avond ingevuld worden door DJ’s van XXL Events en The Movement. Vanuit deze collectieven zullen El Capitano, Naffz, Puinhoop Kollektiv en David Ghetto zorgen voor een eclectische mix van hiphop, R&B, house, UK Bass en aanverwante stijlen.
Prijs vvk: €15,00 / Prijs deur: €17,50 / Grote zaal / Open: 22:00 / Aanvang: 22:00
Klik op dit plaatje om op ware grootte te zien.Deze afbeelding is aangepast naar een formaat van 800px in de grootste lengte. Klik op de afbeelding voor de afbeelding in het volledige formaat.
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0052 sec.