Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Uitgespuugd Gepost door Uitgespuugd op maandag 02-11-2015 om 22:44:05

Klik op dit plaatje om op ware grootte te zien.Deze afbeelding is aangepast naar een formaat van 800px in de grootste lengte. Klik op de afbeelding voor de afbeelding in het volledige formaat.


Zaterdag 7 november komen Engel & Just met hun nieuwe album naar de Bakkerij. Liefdewerk Oud Papier dit is de 3de CD van het Hip Hop duo. Het met perfectie afwisselende album is op een hun release party in Hoorn als een kneiter ontvangen.
Een plaat met 15 goeie tracks die de Nederlandstalige hiphop scene een dauw in de rug geeft.
De 2 rappers worden vergezeld door DJ Native. De Eindhovenaar is met twee draaitafels de backbone van het optreden. De groep heeft het samenspel naar een hoger niveau getild in een show die wordt gekenmerkt door enthousiasme, toewijding en skills.

Die Vers,
Dit zijn die gasten die van elk avondje een feestje maken. Zelf noemen ze het Crossover hip-hop, maar dit dekt de lading niet geheel. Elk nummer heeft een totaal andere sound, maar staat altijd met een been in de hip hop.De mix van spontaniteit, podium skills en liefde voor hiphop en rock maakt deze band tot wat ze zijn.
Kortom deze 7-koppige band weet wel hoe ze een feestje moeten maken.

DJ Midnight komt plaatjes draaien.

http://www.vriendenvandebakkerij.nl/

Vereniging Vrienden van De Bakkerij
Dorpsstraat 30
1901 EL Castricum

5minuten vanaf station Castricum
[ Dit bericht is gewijzigd door op 02-11-2015 @ 22:50:39 ]
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0069 sec.