Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
WEBs Gepost door WEBs op woensdag 21-04-2010 om 16:42:30
tis weer zover
stiekem kan ik (als dj) zeggen dat per.verz ook een paar nummertjes doet onder flip de mic
Quote:

<b> Onopvallend Vet: Samuel (cd presentatie) + Flip Da Mic</b>
Individuo + OnderOns + Artifex + dj D-Flex + Open Mic


Onopvallend Vet biedt de gruwelijkste hiphop van het moment. Rechtstreeks uit de achter- of voorwijken van jouw stad... Hier heeft men het niet over blingbling...


Bierbuikschuddende, schuimbekkende hiphop van eenstraatmakende Utrecht-door-zee beukende rapschavuit! <b>Samuel</b> deStratenmaker is goed verteerbaar; ligt zwaar op de maag als de kater,maar met de tevreden gevoel ouwehoerend terug kijken op dedoorgehaalde avond ervoor!Deze editie van Onopvallend Vet dropt hij zijn mini album &quot;Trackvlek&quot;.Een mix van keiharde drum&amp;bass influence &amp; hiphop laat de zaal achtertot 1 grote pit.



<b>Flip Da Mic</b>, een in Den Bosch bij elkaar geraapt zooitje ongeregeld bestaande uit de YgunWyzuh &amp; Mennis-D. Met producties van onder andere; Thyza, Robin en Zieklus. Flip Da Mic staat voor de georganiseerde chaos en tuigt je gehoorgangen af, totdat de oren van je kop vallen. Het is een mix van diepgang, sarcasme en humor. Kortom we flippen de mic tot hij salto’s maakt, dus kom kijken met je luie reet en gewoon luistere……..junge….!



<b>Individuo</b> is raar, gelukkig weten ze er zelf een draai aan te geven wat raar iets unieks maakt. Individuo een hiphop act uit Gouda live bestaande uit 3personages op track een waar duo. Onlangs heeft dit duo hun eerste wapenfeit op het wereld wijde web gedropt. De EP Individuwie De rappers zijn in dit geval Jea en Driv, 2jongens die solo al een tijd bezig zijn met muziek (voornamelijk hiphop). En voor dat ze een duo werden ook al samen werkte, Jea is onder andere ook mede verantwoordelijk voor 90% van de beats die de heren gebruiken. De dj Berry Blanko is als laatst toegevoegt aan de formatie. Wat het totaal plaatje echt een eenheid maakt. Live hebben de mannen al verscheidene keren hun mannetje gstaan. Zo deden ze o.a mee aan verschillende wedstrijden door het hele land en stonden ze tussen grote namen op het rokkesteen festival. En mede daardoor kregen ze weer verschillende voorprogramma's (zwart licht, Sjaak) en andere boekingen. Individuo voegt de daad bij de speculatie. Individuo wil iets positiefs uit Gouda naar voren brengen zonder er een stempel van de stad bij te drukken.



<b>Artifex</b> is een rapformatie afkomstig uit Tilburg. De groep bestaat uit de rappers ‘(no) Gimmick’ en ‘%#?!’, die na het niet kunnen vinden van een geschikte naam besloten heeft dat die naam hem dan maar moet vinden. Sinds enige tijd is hun debuutalbum ‘Creatief Elftal’ uit. Dit album bevat elf gevarieerde tracks met allen een creatief concept. Aan de totstandkoming van de plaat zit een mooi verhaal vast. Artifex had de teksten van het album klaarliggen, maar kon maar geen geschikte producer vinden. Als een soort van laatste redmiddel, hingen ze toen maar briefjes op in de rockacademie in Tilburg. Rapper MC Drama las deze oproep en bracht de boys vervolgens in contact met producer Benzie, van de rapgroep KGV. Hierdoor kon het album haarfijn worden opgenomen en bevat het ook nog enkele harde beats van de KoGelVrij producer! Nu staan ze hier. Artifex dus. Of zoals ze zelf zeggen: ‘ We rammen met die rijms onze naam is Latijn voor de mannen die we zijn, Kunstenaars! Noem ons Van Gogh, Rembrandt. Dit is the anthem, Artifex in de tent!’



Sinds 2007 zijn de drie heren van <b>OnderOns</b> bezig hun plaats te zoeken binnen de hiphopsc&egrave;ne. Gedurende de laatste jaren is OnderOns steeds actiever geworden in het maken van muziek. Zowel Soskop als Koester genieten momenteel een opleiding aan de Herman Brood Academie (respectievelijk 3e en 1e jaars). Plannen zijn gemaakt om hun eerste gezamenlijke wapenfeit (een EP met als titel: 99Gram) te releasen in 2010. Gekoppeld aan deze release zal de OnderOns website worden gelanceerd, de clip van hun eerste single &quot;Omringd&quot; online worden gezet, en er zal merchandise beschikbaar komen. Hierna willen zij gaan werken aan een volledig OnderOns album.

http://www.013.nl/event/3192_onopvallend_vet_samuel_cd_presentatie_flip_da_mic

Algemene informatie: Aanvang 21:15 | Zaal open 20:00 | VVK vanaf 20-2-2010
Tickets € 5,00 excl. service- en transactiekosten | Bat Cave
----------------------------------------
sono ubriaco?
WEBs Gepost door WEBs op vrijdag 23-04-2010 om 13:09:10
hopsakeee
----------------------------------------
sono ubriaco?
WEBs Gepost door WEBs op zondag 25-04-2010 om 16:00:07
was er iemand van hier bij?
----------------------------------------
sono ubriaco?
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0122 sec.