Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /
Ly-Rik
Gepost door Ly-Rik op donderdag 29-12-2005 om 13:15:35
Gisteren trad Redman op in de Melkweg, Amsterdam. Bezoekers spreken van een zeer geslaagde avond. Zoals velen hadden gehoopt kwam ook Method Man nog on stage en samen zorgden ze ervoor dat het helemaal los ging in de Melkweg. In het voorprogramma was Jawat!, winnaar van de Grolsch Grote Prijs van Nederland, te bewonderen. Hij werd vergezeld door Sticks en Rico. Terwijl Jawat! zijn ding stond te doen, werd hij door dezelfde jongen drie keer met bier bekogeld. Na de derde keer vond Jawat! het genoeg en gooide een flesje water naar de jongen. Toen dat flesje net zo hard weer terugkwam, besloot Jawat! het podium te verlaten en de jongen op te zoeken. Na een paar rake klappen van Jawat!, werd het optreden weer voortgezet.

Bron: Juize FM
dap
038
Gepost door dap op donderdag 29-12-2005 om 13:18:29
staat al in t redman / method man topic.. juize moet niet zo belangrijk proberen te doen. Gast deed irritant , krijgt paar klappen en klaar. Vroeger kregen mensen bakstenen tegen hun kop aan..
 Index / Algemene zaken /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0086 sec.