Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
frenkey Gepost door frenkey op maandag 03-07-2006 om 18:36:51
Op vrijdag 7 juli brengt het Kaasschaafcollectief in samenwerking met Cultuurhuis Leidsche Rijn de eerste editie van hiphopevenement STROOM. STROOM is powered by de Gemeente Utrecht.

“STROOM staat voor kracht en energie” aldus Tifen Huchet van het Kaasschaafcollectief. De kracht van STROOM is dat het programma met en door jongeren tot stand komt. Iedereen die iets heeft met HipHop of dat nou is op het gebied van dans, rap of mc-en kan z'n ding doen tijdens STROOM. Ook jongeren die niet zo nodig op het podium hoeven te staan maar wel graag betrokken zijn kunnen zich aansluiten door bijvoorbeeld mee te denken in de organisatie en achter de schermen te helpen tijdens het evenement. Natuurlijk is ook iedereen welkom die gewoon wil komen kijken en chillen terwijl op het podium de vette beats en flows elkaar afwisselen.

Vrijdag 7 juli is dus de eerste editie met optredens van HipHop-crews TweeNulZeven en BigM feat. C DOGG, energieke nederlandstalige rap van Layzie, R&B zang met Plankenkoorts winnares Tabby, beats van DJ C DOGG en veel meer. Kortom een electrifying gig die je zéker niet mag missen!

Ben je tussen de 15 en 19 jaar oud en wil je meer info over deelname aan STROOM dan kun je contact opnemen met Tifèn Huchet via tifen@kaasschaafcollectief.nl mail

Wie: jongeren tussen de 15 en 19 jaar
Wanneer: vrijdag 7 juli
Paper Dome (Hogeweide 3a Leidsche Rijn)
Zaal open 20.30 u
Aanvang: 21.00 u
Entree: €2,-

Voor routebeschrijving check:
www.paperdome.nl
SpooK!
Gepost door SpooK! op maandag 03-07-2006 om 18:38:42
Hee Tifèn's feestje! Helaas heb ik die avond een eigen feestje waar ik liever aanwezig ben
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0078 sec.