Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
dap
038
Gepost door dap op vrijdag 08-09-2006 om 18:25:27
Het moet niet gekker worden hoor... als nederlandse hiphop nu niet populair is...

Quote:
Stichting Museumnacht organiseert niet alleen het gelijknamige jaarlijkse evenement, ze houdt zich ook bezig met meerdere projecten die 'de gezamenlijke bekendheid van de Amsterdamse musea bevorderen'. Zo organiseert zij driemaal per jaar de n8salon, een avond met performances en andere activiteiten in steeds een ander Amsterdams museum of monument. Vanavond vindt de n8salon plaats in de Oude Kerk. Machinefabriek en Alice Rose, geen onbekenden voor 3VOOR12, zullen optreden in de sacrale sfeer van de kerk. Maar er is meer. Je kunt ook rondleidingen krijgen, kijken naar films, de toren beklimmen en zo Amsterdam bij nacht bekijken op zeventig meter hoogte.

Organisator Juha van 't Zelfde: "We willen jong volwassenen naar de n8salon trekken. Groots uitbreiden hoeven we niet; we zullen een n8salon altijd op één lokatie houden. De Oude Kerk is voor de optredens zeer geschikt vanwege de akoestiek. Eigenlijk wilden we Opgezwolle, want dat zijn echt goeie moralistische prekers! Dat was natuurlijk mooi geweest, een kerk waar Opgezwolle keihard klinkt. Moet je voorstellen hoe dat klinkt, nummers als Gekkenhuis in een kerk! Ze konden helaas niet. Ook Jawat kon niet, Typhoon ook niet. Alice Rose is wel van een heel ander slag, dat weet ik. Je bereikt een ander soort mensen. Opgezwolle zou spectaculair zijn, maar Alice Rose en Machinefabriek zijn ook bijzonder."


...

http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/30052742
Replay
...
Gepost door Replay op vrijdag 08-09-2006 om 18:27:40
ow ik dacht even anders, maar das nie zobijzonder toch
----------------------------------------
....
D-on Gepost door D-on op vrijdag 08-09-2006 om 18:30:19
Serieus, Gekkenhuis in de kerk. Die rockt dan wel de pan uit qua akoestiek.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 08-09-2006 @ 18:31:13 ]

----------------------------------------
En dat is hoe de vork in de steel zit.
revo
Daarom
Gepost door revo op vrijdag 08-09-2006 om 18:33:37
haha leip
brutus_barrakus
creative crew guy
Gepost door brutus_barrakus op vrijdag 08-09-2006 om 18:55:37
ik ken die gasten die er voor in de plaats komen helemaal niet
werkt wel bekende namen in je advertentie zetten
----------------------------------------
men riding dragons trowing wolves at maggots
Capone
US = Nazi
Gepost door Capone op vrijdag 08-09-2006 om 20:15:07
in 1 van de zwollsekerken in het centrum, was er vorig jaar ook een soort van een carnaval gaande. man lees dit

Steeds meer gereformeerde jongeren moslim

Icoon BinnenlandsTientallen gereformeerde jongeren bekeren zich jaarlijks tot de islam. Dit aantal is de afgelopen jaren flink gestegen. Dat stelt de stichting Evangelie & Moslims vrijdag in het Nederlands Dagblad.

De jongeren zouden zich vooral aangetrokken voelen tot de eenvoud en overzichtelijkheid van de islam. Het gaat per jaar niet om massa's mensen, maar volgens de stichting zal de stijgende lijn zich hoogstwaarschijnlijk voortzetten, omdat jongeren steeds meer in contact komen met moslims van hun eigen leeftijd.

Sinds de komst van Islamitische gastarbeiders naar Nederland gebeurde het volgens de stichting sporadisch dat Nederlandse jongens of meisjes met een islamitische partner zich bekeerden. Dat reformatorische jongeren zich uit volle overtuiging aansluiten bij de islam is volgens hen echter een geheel nieuwe ontwikkeling.

De stichting vindt dat kerken zich meer zouden moeten verdiepen in de islam. "Als jongeren dan in contact komen met moslims en vragen hebben over het verschil tussen christendom en islam, kan het helpen als er in de kerk een jongerenwerker is naar wie ze toe kunnen". De ervaring leert volgens woordvoerder Cees Rentier van de stichting dat jongeren die eenmaal moslim zijn geworden niet snel meer op andere gedachten te brengen zijn.

bron:fok.nl
----------------------------------------
doe een stap naar achter en geniet hoe jullie je belachelijk maken
 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.007 sec.