Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Jspr
Gepost door Jspr op vrijdag 15-12-2006 om 09:55:45

U-NIQ
vrijdag 15 december 21:00 - 02:00

Meld je hier aan
voor onze mailinglist!



Al vanaf zijn 13e rapt de in Rotterdam geboren U-Niq, beinvloed door Amerikaanse mc’s als Kool G Rap en Big Daddy Kane. Hij rapt dan nog in het Engels. Vlak voor zijn 16e verjaardag wint hij de finale van een Rotterdamse talentenjacht en in de daaropvolgende jaren groeit U-Niq uit tot een van de hoofdrolspelers binnen de Nederlandse Underground-scene. Hij maakt onderdeel uit van formaties als Know Da Ledge (samen met Genuine) en ZoZo Maniak (samen met Bionic, Acid, Funkyness en in het prille begin Anonymous Mis van Postmen). Zijn succes wordt nog groter, wat resulteert tot optredens in het voorprogramma van grote artiesten als Naughty By Nature en Lords Of The Underground. Verder werkt hij samen met de Amerikaanse rappers NAS en Guru en neemt hij in New York acht nummers op waarvan er één, Wildin’Out, door hemzelf in eigen beheer wordt uitgebracht.
Na jaranlang in het Engels te hebben gerapt komt U-Niq in maart 2006 met zijn eerste Nederlandstalige album, ‘Rotterdam’. Volgens muzieksite Musicfrom.nl doen ‘sommige beats je rechtstreeks naar de auto wandelen om ze met de ramen open en het volume op max door te straten te pompen. En daarmee maken ze dit album tot wat het is; een echte Rotterdamse straatplaat.’



SimplonPoppodiumSimplonPoppodiumSimplonPoppodium

waar: Grote (beneden) Zaal
prijs: €10,-

Wie gaat er nog meer heen? Is vanavond al.
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
Jspr
Gepost door Jspr op zaterdag 16-12-2006 om 18:26:57
nou het was leuk. waarschijnlijk post hier niemand meer.
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
LIL'J
poesje!
Gepost door LIL'J op zaterdag 16-12-2006 om 18:41:37
hehe was veel animo voor zie ik
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0082 sec.