Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /
rame
Gepost door rame op zondag 18-02-2007 om 23:50:47
haha compleet gestoord



Britney Spears met kaalgeschoren hoofd tussen twee lijfwachten in Los Angeles. FOTO PEOPLE.COM

Britney scheert hoofd kaal

LOS ANGELES - Tot grote schrik van al haar fans heeft zangeres Britney Spears haar hoofd helemaal kaal geschoren.

Omdat de kapster in San Fernando Valley haar van haar voornemen probeerde af te brengen, nam Britney de tondeuse ter hand en schoor zelf voor de spiegel haar lange lokken af.

Op beelden van de televisiezender KABC in Los Angeles is te zien hoe ze daarna met een stiekeltjeskop een bezoek brengt aan een plaatselijke tattooshop. Nadat ze een tatoeage van rood-roze lippen op haar pols had laten aanbrengen, vertrok ze weer. Maar nu met een capuchon over haar kale hoofd getrokken.

De laatste tijd circuleerden er al geruchten dat Britney kale plekken op haar hoofd had, die ze zou proberen te verbergen door grote hoeden te dragen. Ze zou lijden aan haaruitval door stress rond de scheiding van Kevin Federline, gewichtsproblemen na de bevalling van haar zoontje en de pogingen haar in het slop geraakte zangcarrière weer nieuw leven in te blazen. Ook haar nieuw verworven imago van feestbeest zou spanningen veroorzaken.

Afgelopen week zou ze zich hebben laten opnemen in een ontwenningskliniek. Maar daar had ze het zo weinig naar haar zin, dat ze na één dag alweer vertrok.

Eind vorig jaar doken foto's op van een van onderen kaal geschoren feestbeest Britney die uit een limousine stapte waarin ook Paris Hilton zat.
dap
038
Gepost door dap op zondag 18-02-2007 om 23:51:56
sherlock:

https://forum.nlhiphop.nl/showtopic.php?id=19456
 Index / Algemene zaken /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.009 sec.