Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
emercee Gepost door emercee op maandag 07-05-2007 om 20:58:02
do 07 Juni 2007 Delinquent Habits (USA)
+ N.O.M. (B) + 'Heerlijk' (OZL + T.I.P.B.) + DJ Vieze Vingerz + DJ Native + Host Macro
presented by LowerEast
Hiphop | aanvang 21.00 | zaal open 20.00
kassa E 12,00 | voorverkoop E 12,00 | kortingsprijs E 10,00

"I got homeys on the south side,
I know some vatos on the east side.
Some my homeys wanna g-ride,
we're brining up the lower eastside"

(Delinquent Habits - Lower Eastside)

LowerEast.nl presenteert in samenwerking met poppodium NIEUWE NOR een avond hiphop in Heerlen om nooit meer te vergeten. Niemand minder dan de Amerikaanse latino rappers van Delinquent Habits zullen ons podium betreden! Met undergound-hits als 'Here come the horns', 'Tres Deliquentes' & 'Return of the Tres' op hun naam geniet deze act wereldwijde faam. Delinquent habits werd opgericht in 1991 door Kemo, Ives en DJ O.G. Style en was in 1996 in één slag bekend door hun gelijknamige debuutalbum 'Delinquent Habits'. Volledig geproduceerd door Sen Dog van Cypress Hill. De rauwe raps zijn doorspekt met latino straattaal en de melodieuze beats lijken regelrecht vanuit Mexico geimporteerd te zijn. Zet maar op die sombrero's. Ook nadat Kemo The Blaxican besloot zich te richten op zijn solo-carriëre bleven de overige chicano's elke tent op z'n kop zetten. De laatste cd 'New & Improved' laat een groep horen die na 15 jaar nog steeds de lekkerste tequilla flavoured muziek serveert en precies dat zullen ze deze avond in Heerlen dan ook gaan doen.

Voordat we met het hoofdgerecht aan de slag gaan serveren we uiteraard een smakelijk voorprogramma. De ingrediënten van dit gerecht komen uit alle zuidelijk windstreken. Wat dacht je van DJ Native & Macro uit de brabantse lichtstad Eindhoven. Zij verzorgen de fijne plaatjes en begeleidende praatjes en wellicht nog wel een frisse freestyle zoals alleen Macro dat kan. DJ Native staat echter niet alleen achter de wheels of steel deze avond. Ook de Heerlense DJ Vieze Vingerz zal zijn vingervlekken achterlaten op het zwarte goud, waarmee je gegarandeerd bent van de beste jaren 90 en undergound hiphop.

De acts die het publiek moeten opwarmen zijn al even spraakmakend. We beginnen met 'Heerlijk', de geschikte naam voor een eenmalige gelegenheidscombi van Heerlense hiphopcrews. Onthou 'Heerlijk' want iedere keer zal het weer anders zijn. Deze keer staan de mannen van de OZL crew aan de basis, waarbij zich de talenten van T.I.P.B. zullen voegen voor een knaller van een live-show. Nadat de lokale trots zijn status heeft waargemaakt gaat Belgisch Limburg nog een stapje verder met de warming up zodat iedereen startklaar is voor die tequila flavour. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we de mannen van N.O.M (Naar Onze Mening) voor jullie gehaald. Nu hun gelijknamige debuut-cd eindelijk gedropt is zal er helemaal geen stoppen meer aan zijn bij de mannen Il Mago Peppe & Don Luca.

Wees klaar voor Heerlijk, Wees klaar voor N.O.M., wees klaar voor de Delinquent Habits van de Nieuwe Nor!

www.nieuwenor.nl

Klik op dit plaatje om op ware grootte te zien.
livio
Oldschool
Gepost door livio op maandag 07-05-2007 om 21:14:40
Heerlen, jammer.
Mizou
OWJAHJOH??!
Gepost door Mizou op dinsdag 08-05-2007 om 11:03:36
ze komen op meer plaatsen...live zijn ze zeker dope! tequila!
----------------------------------------
www.serife.nl
Monn-E
Vitamine E
Gepost door Monn-E op dinsdag 08-05-2007 om 17:39:57
Welke plaatsen komen ze allemaal nog meer dan?
----------------------------------------
Vitamine E:
Twitter
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0094 sec.