Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Radio, televisie en film /
Veelpleger
Surya
Gepost door Veelpleger op woensdag 12-09-2007 om 08:56:21
Op 14 september aanstaande viert het radioprogramma Hiphop In Je Smoel, welke elke vrijdagnacht tussen 00:00-02:00 te beluisteren is op Kink FM, zijn eenjarige bestaan. Deze mijlpaal wordt groots gevierd in de vorm van een hiphop marathon die om klokslag middernacht begint en doorgaat tot maar liefst 7 uur in de ochtend! De luisteraar krijgt ruim 7 uur lang hiphopgerelateerd materiaal voorgeschoteld.

De vaste hosts van de show, Yid en Mista Sweet, hebben het afgelopen jaar uiteenlopende figuren uit hiphoppend Nederland in de studio verwelkomd. Tijdens de extra lange uitzending zal er worden terug geblikt naar bezoeken van onder andere Unorthadox, GMB, Ciph Barker, Skenkie, Surya en Keynote Speakerz.

De DJ sets vliegen de luisteraar uiteraard ook om de oren en worden ditmaal verzorgd door DJ's Krylon, Turne en DBS. Daarnaast worden Yid en Mista Sweet bijgestaan door Mathis, Jerome XL en Maximus.

De Hiphop In Je Smoel radioshow is een unieke combinatie van nieuwe hiphop tracks, klassiekers, interviews, reportages, live gasten, DJ-mixen en veel meer. Zoals de naam al doet vermoeden: geen urban en R&B, maar echte hiphop – zowel signed als unsigned, nationaal en internationaal. De radio show is een initiatief van online hiphop platform Hiphopinjesmoel.com. Deze organisatie vormt al ruim acht jaar een informatiebron voor Nederlandse hiphop fans. Naast het plaatsen van interviews, album recensies en show informatie is Hiphopinjesmoel.com ook uitgegroeid tot een interactieve website waar vele bezoekers met elkaar communiceren over de hiphop cultuur.

Hiphop marathon op Kink FM

Vrijdag 14 september
00:00 - 07:00 LIVE
www.kinkfm.com

----------------------------------------
www.mcsurya.nl
Re-iLL
Gepost door Re-iLL op woensdag 12-09-2007 om 13:52:00
dope maar nix om voor thuis te blijven
Iminic
DE LAUWREAAT
Gepost door Iminic op woensdag 12-09-2007 om 16:58:45
Gefeliciteerd HHIJS.
----------------------------------------
It's a celebration, bitches, I just got back.
Mistletoe in my backpocket: kiss my ass. - Rocknesssss
 Index / Radio, televisie en film /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0131 sec.