Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
MoederOverste Gepost door MoederOverste op dinsdag 15-01-2008 om 14:30:58
The Opposites + Dio + Dance Like Us
datum: vrij 15 febr.
plaats: Burgerweeshuis, Deventer
zaal open: 20.30 uur
aanvang: 21.00 uur
entree: € 8 ,- vvk/cjp/ckv/hbo: € 7,-

Hiphopliefhebbers kennen het duo als Willy, a.k.a de Polderneger, en Big 2, samen The Opposites. Opposites omdat Twan heel lang en blank is en Willy heel klein en donker.
In 2005 debuteerde The Opposites, toen nog tieners, met het briljante album ‘De fik erin’.
Op Straatremixes deel II en III, en in het NPS televisieprogramma DeBattle lieten The Opposites al horen waar ze goed in zijn; rauwe, recht voor z'n raap lyrics combineren met een gezond gevoel voor humor, hier en daar aangevuld door melodieuze refreintjes ingezongen door de Polderneger zelf. Big2 produceert bovendien alle beats.
Inmiddels zijn de heren geen tieners meer en kreeg het nieuwe album dan ook de titel ‘Begin Twintig’. De plaat bevat een mix van heftige teksten, geëngageerde raps en plaagstoten richting collega-rappers en bevat gastbijdragen van o.a. Dio en Willie Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig). Het vunzig feestelijke "Dom Lomp & Famous wordt inmiddels grijsgedraaid en terecht! The Opposites staan altijd garant voor een groot feest.
In het voorprogramma Dio. Een paar maand geleden stond hij nog in de hiphop finale van de Grolsch Grote Prijs en heeft samengewerkt met De Jeugd, Opposites en The Partysquad. Op dit moment is hij druk met zijn eerste album ‘Diografie’. Met producties van Re-Verse & Big2 brengt Diografie een verhaal dat herkenbaar zal zijn voor veel jongeren; het verhaal van een jongen met een stempel.

De dansgroep Dance Like Us bestaat uit vier meiden van het Etty Hillesum Lyceum. In het kader van Do it! hebben ze deze avond georganiseerd en gaan ze ook zelf optreden.
Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Do-it! de provincie Overijssel en de gemeente Deventer.

www.burgerweeshuis.nl
www.myspace.com/big2theopposites
www.diomusic.nl
baggy
Gepost door baggy op dinsdag 15-01-2008 om 14:34:27
overvloed aan feestjes ineens in deventer MoederOverste weet van wanten
MoederOverste Gepost door MoederOverste op dinsdag 15-01-2008 om 14:41:47
verwacht 21 maart: extince @ burger
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0102 sec.