Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /
Shmirri Gepost door Shmirri op woensdag 06-02-2008 om 06:11:52
Chemicus Nickolas Plady heeft, recent en voorlopig, een onderzoek naar een blauw/groene onbekende drug beëindigt.

Mekhi Hamdaoui, de nieuwe jonge en ambitieuze freelance journalist bij De Nieuwe Gazet, nam het interview af.

Download: http://users.skynet.be/pirriporro/onbekende_drug.doc


Blauw/groene vloeistof onbekende dodelijke drug


Het laatst gekende slachtoffer, Kevin uit Antwerpen.


Het lijkt op absint of een wasmiddel maar is (nog steeds) een onbekend chemisch product dat hoogstwaarschijnlijk, na een intensief onderzoek en vermoeiende discussies van welgeteld 7 jaar, in de scrotum tussen de testikels geproduceerd wordt.
Dit chemisch proces treedt in werking wanneer de persoon in kwestie bepaalde grenzen overschrijdt op het gebied van de inname van bepaalde soft/hard drugs. Dit werd vastgesteld door bloed -en urine onderzoek. Afbraakstoffen werden in de urine van elk slachtoffer gevonden en verschillende soorten drugs vervolgens in het bloed. Buiten de vaststelling dat alle slachtoffers onder de invloed waren van verschillende soorten drugs, was het nog altijd onmogelijk om vast te stellen wat de daadwerkelijke oorzaak was van deze blauw/groene vloeibare drug die sporadisch op dezelfde manier als urine uit het lichaam komt.
Aangezien de geleerden hun onderzoek, gedurende 7 jaar, hebben moeten baseren op een handjevol overleden slachtoffers, was het onmogelijk om het ontstaan van deze lichamelijke drug te vinden.
Het effect van de drug kon, na het observeren van een slachtoffer in zeer kritieke toestand, beschreven worden als een dodelijke maar zeer intense en diepe beleving waarin je (definitief...) kon vastzitten. Het laatst gekende slachtoffer, Kevin uit Antwerpen (zie foto) deed blijken dat hij in een droomwereld was terechtgekomen waar niets onmogelijk was. Hij was gelukkiger dan ooit, bewoog op een heel intense manier al golvend zijn armen en benen, alsof er geen zwaartekracht aanwezig was in de wereld waarin hij zich bevond. Spreken was geen enkel probleem, alleen bleek het in een taal te zijn die alleen hij kon begrijpen.
Na plusminus 4 uur na inname een tripeffect gehad te hebben, was Kevin (blijkbaar zonder enige pijn) heengegaan. Wat overduidelijk was opgevallen, tijdens het observeren van de trip, was de manier hoe het slachtoffer heenging... Hoe intenser de trip werd, hoe meer en hoe sneller hij het bewustzijn verloor. Waarop een hartstilstand volgde.
De grootte van het effect is afhankelijk van de grootte van de testikels, de hoeveelheid (verschillende) drugs de persoon in kwestie heeft genomen en natuurlijk de hoeveelheid 'urine' hij opdronk.
Oogstmerkwaardig was de hoeveelheid blauw/groene urine dat werd gevonden in het lichaam van Kevin. Dit was ongeveer dezelfde hoeveelheid als een blikje cola van 33cl. Terwijl de vorige slachtoffers aan een hoeveelheid van bijna een volledige fles zaten! Het feit dat ze overleden waren, voordat men ze grondig kon onderzoeken, zegt niet veel maar toch iets. Onder andere dat het héél misschien mogelijk is de drug te doseren …

Tot op de dag van vandaag kan er nog altijd geen wetenschappelijke verklaring gegeven worden over de drug zelf. Laat staan over de kleur ervan of de eventuele drugscombinatie die de drug doet ontstaan in het lichaam!
Dan nog maar te zwijgen over het kleine aantal slachtoffers ... Op deze manier zullen we nooit te weten komen wat de exacte oorzaak is en hoe we het moeten aanpakken.

Het enige wat zo goed als zeker is, is dat het tripeffect van de blauw/groene drug extreem hard te vergelijken is met dat van paddo’s of LSD.
Terwijl diezelfde drug 100 keer of misschien wel 1000 keer harder en gevaarlijker is! Alleen al omdat de dood véél sneller ter sprake komt.

Kom daarom uit eigen belang niet (meer) in de buurt van eenders welke drugs!!!



Schrijver: Mekhi Hamdaoui
Bron: Professor Nickolas Plady en De Nieuwe Gazet
DutchNelson
Bye Bye
Gepost door DutchNelson op woensdag 06-02-2008 om 06:41:41
I call bullsh*t
----------------------------------------
het is hiphop dus we downloaden het gewoon
urban kk lijers, Bye Bye
 Index / Algemene zaken /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.008 sec.