Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Radio, televisie en film /
Genkster
motivatie is de sleutel tot succes
Gepost door Genkster op donderdag 26-06-2008 om 10:21:53
Quote:
Originally posted by LE:
Aflevering #41 - Fin De Saison



Ja, het gaat echt snel want het is alweer de laatste show van het seizoen. Vanavond krijgen we met een beetje geluk bezoek van Fat Joe (ja de enige echte), dat zou pas Fat zijn! Benieuwd of hij op de Vrt geraakt. Maar wat wel zeker is is dat we een hele boel Vlaamse emcees over de vloer krijgen waaronder Uberdope, Baz, Ricca, Tiewai en Don Luca maar ook Froze en Magot zullen van de partij zijn. En als Mellow Phuuu na de show nog in Antwerpen geraakt voor de Koekembak release party dan zal hij ook aanwezig zijn. In feite is dit een generale repetitie van wat ik volgend seizoen maandelijks zou willen doen met De Hop namelijk 9000 Sessies. Iets om naar uit te kijken dus; Verder wil ik weer een uurtje 90’s en 00’s classics spinnen in het tweede uur. Hopelijk vinden jullie het ook dope. Dus, ben je vanavond on the road naar Antwerpen voor de 2000WAT party stem dan in op Studio Brussel tussen 22u en middernacht voor de laatste van het seizoen. Vanaf september zijn we er terug voor het 9de of 10de jaar op rij (ik weet het zelf niet meer) en verder wou ik nog iedereen bedanken.

22u - 00u

http://www.lefto.be
http://www.stubru.be
http://www.stubru.be/programmas/dehop

----------------------------------------
we spelen een spelletje, gij ging over de streep, maar bij mij ging het belletje.
Genkster
motivatie is de sleutel tot succes
Gepost door Genkster op vrijdag 27-06-2008 om 17:43:48
Quote:
Originally posted by LE:


Het was best een mooie afsluiter; De studio was hella crowded en uiteraard was er ook voetbal te zien op het scherm. De sessie begon met Froze en Mellow P en meteen daarna kwam Uberdope sterk op de mic. Lange Baz deed het dan smooth met Magot maar het was vooral met Tiewai en die gruwlijke beat die het bij mij deed. Ook de surprise guest Scribe uit de Showarma crew van Pita deed zijn ding uitstekend (in het frans); harde beats voor harde content. Ik ben benieuwd waar deze jongen naartoe gaat, zijn eerste album is zo goed als uit dus beter ga je meteen de gast supporten bij de lokale platenboer. En dan de harde Limburgers Ricca & Don Luca, die met melodieuze donkere beats (straight uit de mijnen) echt pokkenhard uithalen. Het zijn allemaal toffe gasten die het echt voor de love of the music doen en dat zag je ook, no stress, geen attitude, just straight rhymes en beats en smiles. Gus & LeFtO bedanken alle luisteraars en alle guests! Tot het volgende seizoen; De Hop salutes you…

http://www.lefto.be

voor de download...


L

----------------------------------------
we spelen een spelletje, gij ging over de streep, maar bij mij ging het belletje.
 Index / Radio, televisie en film /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0088 sec.