Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
razzberry Gepost door razzberry op woensdag 01-10-2008 om 12:18:45
Het langverwachte debuutalbum van Zo Moeilijk's Nijmeegse Modo komt 31 oktober uit. Het collectief bestaande uit Nikes, Nosa en Rosco maakt met Nijmeegse Modo hun labeldebuut op Top Notch. Dit heugelijke feit wordt in stijl ingeluid op zaterdag 1 november tijdens de release party in de Merleyn in thuisbasis Nijmegen, met onder andere gastoptredens van Sticks & Rico.

Nijmeegse Modo, het kersverse album van de driekoppige formatie, kenmerkt zich door donkere en eigenzinnige klankkleuren, doorspekt met harde beats en gevatte teksten. De keuze voor de titel Nijmeegse Modo (Nijmeegse Mode) legt Rosco, één van de rappers van het drietal, als volgt uit: "We komen uit Nijmegen en daar zijn we trots op, hoe we praten, hoe we ons kleden dit zal het album Nijmeegse Modo duidelijk maken!"

In een klimaat waarin originaliteit nou niet echt hoogtij viert is de Nijmeegse Modo een verademing. Er is, gelukkig voor de luisteraar, niet voor de muzikale makkelijke weg gekozen. Nijmeegse Modo is een album waar je echt voor moet gaan zitten. Waarom? Omdat er tijd voor is genomen om de plaat te maken. Dit is geen cd die gefabriceerd is volgens de geldende cliche's. Weldra vind je jezelf terug, meegezogen in "de spanning in de atmosfeer", aldus Nosa in het refrein van "Stilte voor de Storm". Zo Moeilijk's Nijmeegse Modo ligt vanaf 31 oktober in de winkel. Kaartjes voor de releaseparty op 1 november zijn te bestellen via doornroosje.nl, wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen!

Datum: zaterdag 1 november 2008
Locatie: Merleyn (Hertogstraat 13, 6511 RV, Nijmegen)
Open: 21.00 uur
Aanvang: 22.30 uur
Entree: €12,50
Voorverkoop: Avondkassa Doornroosje en via www.doornroosje.nl

Alvast in de stemming komen met een voorproefje van Nijmeegse Modo? Bekijk de videoclip van Controle op het Top Notch YouTube kanaal: http://nl.youtube.com/watch?v=mbU1HqEeBzc&fmt=18

www.zomoeilijk.com
www.myspace.com/zomoeilijkofficial




Paupert
KenJeDat.net
Gepost door Paupert op woensdag 01-10-2008 om 16:52:48
024 represent
----------------------------------------
Ik heb geen dampo nodig om los te komen.
dap
038
Gepost door dap op woensdag 01-10-2008 om 18:32:46
Reeds gepost:

https://forum.nlhiphop.nl/showtopic.php?id=28046
 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0085 sec.