Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Studio- en audiotechniek /
n00t
Gepost door n00t op maandag 16-02-2009 om 16:28:49
Ik heb een vraagje, zit namelijk met iets wat me al een tijdje irriteert. Als ik in een VSTi aan het werken ben en wat parameters aan het tweaken ben, en dan de boel af wil spelen, werkt het niet als ik bijvoorbeeld op spatie druk. Ik moet helemaal met de muis naar de playbutton gaan om de boel af te spelen.

Dit lijkt natuurlijk een loze vraag, maar ik erger me er elke keer aan en ik neem aan dat dit wel in te stellen is. Weet iemand uit dit zit?

Thnx!
Marsman Gepost door Marsman op maandag 16-02-2009 om 17:27:06
Niet alleen Fruityloops heeft het. Ook Logic heeft het en Cubase net zozeer.
Je er gewoon niet aan ergeren en ermee leren leven is het beste denk ik.
n00t
Gepost door n00t op maandag 16-02-2009 om 17:57:21
Het is heus wel op te lossen neem ik aan.. Lijkt me dat ik niet de enige ben die zich er aan stoort.

Cubase heeft het btw niet
[ Dit bericht is gewijzigd door op 16-02-2009 @ 17:57:41 ]
Marsman Gepost door Marsman op maandag 16-02-2009 om 19:39:07
Oh ik dacht dat cubase het ook had, heb er al een tijdje niet meer mee gewerkt.
Maar ik kan je ook niet helpen met FL dus ik houd mijn mondje maar.
Skiz
Big Pimpin'
Gepost door Skiz op dinsdag 10-03-2009 om 19:45:07
geen last van in froetie, misschien moet je de optie typing board to keyboard even uitzetten.
----------------------------------------
myspace
Febo
Uit de mid-80s
Gepost door Febo op dinsdag 10-03-2009 om 19:55:00
Had d'r ook altijd last van, idd mee leren leven..
----------------------------------------
The only thing to fear is running out of beer.
 Index / Studio- en audiotechniek /
© 1998 - 2019 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0084 sec.