Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Soldaat Gepost door Soldaat op zaterdag 28-02-2009 om 16:00:10
De Osdorp Posse heeft er na 20 jaar besloten mee te stoppen. Ze laten dit echter niet ongemerkt voorbij gaan een geven in 2009 een afscheidstour. Op 7 maart staat de Osdorp Posse voor de laatste keer op de buhne in Het Podium Hoogeveen.

De heftigheid en de intensiteit waarmee de Osdorp Posse live optreedt, kun je vergelijken met topsport. Let wel, ze zijn de oudste en langst bij elkaar zijnde hiphopgroep van Nederland. En ook nog eens de hardste. De vraag die hen dus bezig hield was meer: Hoe lang kunnen ze dit nog volhouden? Niet voor eeuwig, dat staat vast. Kortom, de vraag was niet "of" ze gingen stoppen, maar wanneer. Ze hebben in goed overleg besloten dat ze niet het moment wilden afwachten dat ze als oude zombies uit elkaar vallen, maar juist liever in stijl willen stoppen. En 20 jaar vonden de groep een mooi afgerond getal. Het is ook een lange tijd waarin ze veel legendarische dingen hebben geflikt waar ze trots op mogen zijn: Een nieuw genre neergezet, deuren geopend, de popprijs gewonnen, alle grote festivals met hiphop ontmaagd en op zijn kop gezet (de Lowlandstent zelfs afgebroken!), zonder noemenswaardige airplay honderdduizenden cd´s verkocht, door Nederland toeren per helikopter en vele andere hoogtepunten. Mooie verhalen zat!



Beleef dit verhaal nog één keer op 7 maart in Het Podium in Hoogeveen!
Soldaat Gepost door Soldaat op zaterdag 07-03-2009 om 14:45:32
Vanavond, nog gasten die heen gaan?
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.01 sec.