Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Biefstuk
biefstuk Hiphop, Rauwe Hiphop
Gepost door Biefstuk op woensdag 14-10-2009 om 01:25:44
Klik op dit plaatje om op ware grootte te zien.


vr 23 Oktober 2009
'Biefstuk' ft. Fakkelbrigade + Dret & Krulle (Vaderloze Troepe) + Vieze Vingerz + Host: Dope & Marvel
powered by Biefstuk Hiphop
Hiphop | aanvang 21.00 | zaal open 20.30
kassa E 15,00 | voorverkoop E 15,00 | studentenprijs E 12,00

Iedereen zoekt Beef, wij hebben Bief: Biefstuk welteverstaan! De rauwste hiphop in de Hiphop-stad van Zuid-Limburg: 'Heerlijk Helder Heerlen'. Van IBE tot Hiphop In Bluff, van Southern Madness tot Cuttin Class, en met rasechte stallions als Het Verzet, OVS, HNS, Mr Ruys en veel veel meer is Heerlen de keurslager voor het fijnste stukje hiphop dat je maar kunt wensen. Het slachthuis zegt: "Waar gehakt wordt vallen spaanders, en waar Beef is praten we het uit on stage in de battles van WordWar"! 'Biefstuk' is de logische voortzetting van de succesvolle reeks 'Check One Two'-avonden in poppodium NIEUWE NOR.

Met gepaste trots presenteert poppodium NIEUWE NOR de hoogleraren van de hedendaagse rap, de mannen van de Fakkelteit: De Fakkelbrigade! Het monsterverbond tussen Rico & Sticks (Ex-Opgezwolle), Typhoon, ART & James (BlaBla). Samen werkten ze aan het album Colucci Era dat volgens de mannen terug naar de oorsprong is, rappen om elkaar te imponeren, zoals de Colucci truien en bijhorende raps van Notorious B.I.G. dat in de jaren 90 ook altijd deden, en nog steeds doen. Het album is gedropt in Mei, nu in Oktober hebben de raps kunnen bezinken en is Colucci wederom een klassieker van Zwolse hand! Fakkelbrigade behoort al tot de gevestigde orde, het voorprogramma van vanavond is hard op weg. We hebben het over Dret & Krulle ook wel bekend van de Vaderloze Troepe die onder de vlag van Bijlmerstyle langzaam maar zeker Nederland veroveren. De broers staan inmiddels in de finale van de Grote Prijs van Nederland. We weten hoe dat vorig jaar afliep met die andere Bijlmerstyle-act 'M.O. & Brakko'. Wie weet zie je vanavond de winnaars van de GPNL 2009 zomaar in het voorprogramma van Fakkelbrigade!

De Fakkelbrigade:
De brigadiers, James, Rico, Ty, Stick brengen onder begeleiding van A.R.T.'s beats een volgende stap in de al uitgebreide zwolse saga. De naam Fakkelbrigade is dan ook al veelvuldig genoemd in tracks van onder andere Opgezwolle en James. Nu is de groep officieel een feit en het album in de wereld. Chefkok A.R.T serveert dit met een unieke geluid, waarvan je al voorproefjes kon horen op Tussen licht en Lucht (Zendeghi en Wind waait) en Fakkelteit (Spaanse vlieg). De rappers hoorden welke geluiden er uit zijn keuken kwamen en besloten elke avond te blijven eten. Een vruchtbare samenwerking, van de mannen die naast hun solo en ander werk nu in groepsverband hun gerechten op de Benelux loslaten. Met mes en vork op tafel, uiteraard. Anders kan je het net zo goed niet doen.

James, die in het verleden de show al menig keer stal (Vroeger/nu, Utopia, toekomstmuziek iemand laat nu meer van zich horen en is de perfecte onbekende bekende in het gezelschap. Hij heeft nu een groter aandeel in de tracks. Daarnaast zijn de brigadiers wijdversprijd dus zal je nog wel een en ander aan gast-raps tegenkomen. Het nieuwe tempo is er, stilstand is achteruitgang.

Dret & Krulle (Vaderloze Troepe)
Bijlmer in de building! De Jury van de Grote Prijs van Nederland had niets dan lof over de strakke show van deze mannen. Ze braken van de halve finale dan ook af en staan in December dik verdient in de Finale.

Klik op dit plaatje om op ware grootte te zien.Tickets: http://www.nieuwenor.nl/sjablonen/NieuweNor/pagina.asp?subsite=105&onderwerp=19&merchantid=396

NIEUWE NOR: http://www.nieuwenor.nl/sjablonen/NieuweNor/pagina.asp?subsite=105&pagina=1&mode=showdetail&popagenda_id=396

Biefstuk: http://www.myspace.com/biefstukhiphop / http://biefstukhiphop.hyves.nl/
Tjappies
smokin\'
Gepost door Tjappies op woensdag 14-10-2009 om 18:13:19
hehe ook daar kan t wel lekker los gaan.. ooit s naar opgezwolle geweest in de nieuwe nor
----------------------------------------
https://www.youtube.com/user/blaat1987
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2020 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0196 sec.