Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
FreshS
De frisse
Gepost door FreshS (1.000.000ste bericht postert) op zondag 08-11-2009 om 17:51:07
Quote:
Een paar weken terug kon je De Dichter nog zien als talent van de week bij 101barz. Daar had hij het al over zijn aankomende EP. Zijn EP is, na maanden van keihard werken, eindelijk uit. ‘Leren Luisteren’ is de titel van zijn EP. Na de afgelopen tijd de shows bij evenementen zoals ‘Hip-Hop in Duketown’ en ‘New Attraction’ gerockt te hebben, komt er eindelijk iets tastbaars uit.

‘Leren Luisteren’ laat de muziek horen van de eigenzinnige De Dichter die zowel voor de raps en een deel van de beats verantwoordelijk is. Zijn volwassen en filosoferende lyrics hebben al menig persoon versteld doen staan; eerder hebben artiesten als o.a. Dion Masé en RMB al gretig gebruik gemaakt van zijn Beatcreating skills.

Voorafgaand aan de EP heeft De Dichter ook een promo op het internet gezet met 4 tracks die via deze link te downloaden is. Dit was als voorproefje, en ook één nummer van zijn EP valt hier te downloaden:

‘Leren Luisteren’ van De Dichter is voor €5,- te koop bij Velvet en De Plaatboef in Rotterdam en ook via de site charoonslab. En natuurlijk kan je de EP ook bij De Dichter zelf kopen.


just sharing some dopeness
[ Dit bericht is gewijzigd door op 08-11-2009 @ 18:04:20 ]

----------------------------------------
Yo momma so poor she can't afford to pay attention
Athomus
De Alliantie.
Gepost door Athomus op zondag 08-11-2009 om 19:13:41
ik vind het een dope mc en hij is nog jong dus dat beloofd wat, nummers als abstracte vibe heb ik de laatste tijd vaak gedraait.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 08-11-2009 @ 19:18:12 ]

----------------------------------------
We finger fuck bitches with Freddy Krueger gloves
 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0088 sec.