Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
amsterdamsfinest
Gepost door amsterdamsfinest op maandag 24-10-2005 om 17:33:38
MED AKA MEDAPHOAR feat. EMANON LIVE

9 NOVEMBER TE BITTERZOET

Het optreden zal plaats vinden in de Bitterzoet (Amsterdam) op woensdag 9 november. Entree kost 10,- euro aan de deur. De voorverkoop wordt gehouden bij Fatbeats voor 10,- euro excl. fee.

Voorprogramma : Madd Son & M.O. AANVANG: 22:00 uur

Hoofdacts : MED & Emanon AANVANG: 22:30 uur

Voor meer info: http://www.amsterdamsfinest.nl of mail naar contact@amsterdamsfinest.nl br />
MED

Na naam gemaakt te hebben op platen van oa. Madlib, MF Doom (Madvillain), Quasimoto en het album Soundpieces van Lootpack, dropped westcoast MC Medaphoar, de laatste tijd beter bekend als M.E.D., zijn debuut album in 2005.

"Push Comes To Shove" is de titel van het album dat bordenvol staat met dikke bangers. De producties staan op naam van labelmaten Madlib en Oh No, de alom geprezen J Dilla (Jay Dee) en zelfs hitmaker Just Blaze voegt er een juweeltje aan toe.

MED maakt deel uit van de groep MC’s en producers uit Oxnard, Californië die namen hebben voortgebracht als Madlib, Oh No, Declaime en Wildchild. MED onderscheidt zich met zijn “perforating wordplay and extraterrestrial breath control” (URB Magazine). Zijn onderwerpen variëren van de problemen van het straatleven van Oxnard tot nachtelijke escapades in L.A. en alles wat daar tussenin zit.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 24-10-2005 @ 20:33:01 ]
Noedels
DE GRW IS GAAF
Gepost door Noedels op maandag 24-10-2005 om 17:51:09
Nice!
----------------------------------------
clonebabybeats baby
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0098 sec.