Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Kale_Rob
Alphen a/d Rhymes
Gepost door Kale_Rob op vrijdag 04-11-2005 om 10:01:05
Drie Keer Hip Hop
dag: Vrijdag 4 November 2005
tijd: 21:00 - 02:00
prijs: € 2,50

Rake teksten die worden gedropt op moddervette beats, dat is wat een echte hiphopper zal herkennen. En op vrijdag 4 november kan dat ook live in de Max!

Ray-Man, Cru, McU en >Face vormen samen Scylla. Inspiratie voor hun nummers haalt de band bij Eminem, Deftones en Everlast vandaan. Def P, Brainpower en Raymzter zijn hun Nederlandse voorbeelden. De vier mannen doen het zelf ook in het Nederlands. Wil je zelf oordelen, kijk dan op de website, waar mp3�s, columns en hun eigen Scylla-radio te vinden zijn.

Chikatilo is een band die zeker op deze avond thuis hoort, maar zichzelf niet wil zien als hiphop. Naar eigen zeggen hebben ze slechts sporadisch stukjes rap in hun liedjes, wat hen geen hiphop maakt! Als je Chikatilo toch in een hokje wilt stoppen, noem ze dan gewoon rock & roll. Een nieuwe cd is onderweg, maar kun je niet wachten, kom dan naar de live show!

MC/Producer Skiggy Rapz staat bekend om zijn positiviteit, wat dan ook de essentie van zijn hiphop vormt. In 2003 heeft Skiggy vijf prijzen gewonnen in drie rondes voor de Grote Prijs van Nederland. Voor zijn live show neemt Skiggy zijn Backup-MC Majazz mee, voor de vocale ondersteuning en interactie. Wil je dit talent zelf eens live meemaken, kom dan de hiphopavond in de Max checken!


meer info http://www.scylla.nu/
meer info http://www.chikatilo.com/
meer info http://www.skiggy.nl

Voor meer info over Het Kasteel (momenteel gehuisvestigd in TC De Max ivm verbouwing) kijk op http://www.hetkasteel.nl/

Adres De Max: De Max
Olympiaweg 2/A
Alphen aan den Rijn
----------------------------------------
Fornicate Under Command of the King
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0081 sec.