Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
tomasito
tommytori
Gepost door tomasito op donderdag 02-03-2006 om 13:30:26
DistrictQ
Op 4 maart zal de verse webcommunity DistrictQ haar fysieke potentie tentoonstellen tijdens de Rotterdamse museumnacht. Dit gebeurt in de vorm van een dynamische en krachtige expositie op het westelijk handelsterrein, pakhuis 23, Van Vollenhovenstraat 15. De innovatieve straatkunstenaars van DistrictQ (bijv. 75B, Hotel, Patrick de Vries, etc) zullen straatkunst, vormgeving en beeldende vorming in een rauw en authentiek geheel tentoonstellen. Met graffiti art als bron van inspiratie heet deze expositie ‘respect the architect’.

Het concept DistrictQ is gebaseerd op de legendarische kunstenaarswijken als Greenwich Village (NYC) en Montmartre (Parijs) waar originele kunstenaars, schrijvers, intellectuelen en non-conformisten samenkwamen. Zij deelden authentieke visies, zodat nieuwe stromingen en trends ontstonden. Met deze kunstenaarsgemeenschappen als inspiratiebron creëert DistrictQ (ondersteund door 55DSL!) nu een publiekelijk, virtueel en fysiek platform: www.districtq.com. Alle creatieve geesten worden grootschalig uitgenodigd zich te verenigen op deze unieke site om nieuwe stromingen en exposities op te zetten. Het fysieke evenement op 4 maart is een gloednieuw resultaat van DistrictQ en refereert naar de graffiti gedachte hoe kunst versmelt met harde stedelijke omgeving. Dus kom kijken en voeg je bij deze nieuwe stroming!

De opening van Tentoonstelling #2 – Respect the Architect wordt afgesloten met een afterparty ism Strange Fruit van 00:00 tot 05:00 uur in Toko94 aan de Witte de Withstraat 94b in Rotterdam. Deze afterparty slaat de brug tussen vernieuwende ‘raw sounds’ en graphic street artists. De koplopers hebben een nieuw front met klasse gevormd!


Naam: DistrictQ
Datum: zaterdag 4 maart

Expositie: # 2: ‘respect the architect’
Adres: Westelijk handelsterrein, pakhuis 23, Van Vollenhovenstraat 15 in Rotterdam
Tijd: 12:00-18:00
Prijs: gratis

Afterparty: in Toko94
Adres: Witte de Withstraat 94b in Rotterdam
Muzieksoort: new funk, up-tempo beats, hiphop, soulfull beats, etc.
Tijd: (24:00-05:00)
Live: Lucky Dubz, Thelonius, Phil Peoples, Dim Browski, Innavision & Mindeye (Circle
of Soul).
Prijs: gratis
Mizou
OWJAHJOH??!
Gepost door Mizou op zaterdag 04-03-2006 om 11:46:27
wow klinkt dope zeg!

----------------------------------------
www.serife.nl
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0109 sec.