Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Radio, televisie en film /
UrbanSound
Gepost door UrbanSound op vrijdag 24-03-2006 om 12:26:45
[b]Speciale uitzending Urban Sound
Debat over videoclips en de invloed op de maatschappij.[/b]

Vrijdagavond 24 maart zal er een speciale uitzending plaatsvinden van de radioshow Urban Sound. Het programma dat normaal bol staat van de dikke Hip-Hop zal nu het decor zijn van een heus debat.
Onderwerp van debat zijn de gewaagde en shockerende videoclips en alle reeds bestaande discussies omtrent deze clips.

Om de discussie levendig te maken zijn een aantal prominente gasten uitgenodigd. Jeroen Dijsselbloem, lid van Tweede Kamer voor de PVDA zal in de studio in discussie gaan met rapper QF en ook regisseur Jelle Posthuma zal zijn debatterende duit in het zakje doen.

De hosts van het programma, Ghostman en Sluwe Voszz, hebben daarbij ook al diverse meningen gepeild in de Hip-Hop scene. Zo zullen onder andere meningen van Lange Frans, Tim van VSOP, Jim van Habbekrats, Salah Edin en Mega van K-Liber te horen zijn.

Het programma begint om 19:00 uur en duurt tot 21:00 uur. Na 21:00 uur zal er nog een extra uur “gewone” Urban Sound zijn. In dit extra uur wordt teruggeblikt op het debat en worden nog 2 X 2 kaarten weggegeven voor de Eredivisie tour in het Patronaat.

Urban Sound is een programma op de regionale zender AB Radio. In de regio Haarlem is deze zender te ontvangen via 105.8 FM in de ether. Tevens kan het programma live via Internet worden beluisterd. Op http://www.abradio.nl staat een directe link naar de uitzending.

 Index / Radio, televisie en film /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0066 sec.