Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
DeGroteBaas
B-Slapped
Gepost door DeGroteBaas op zaterdag 08-04-2006 om 17:01:50
Beste Lezer,

http://www.b-slapped.nl is een groep uit Raalte / Beverwijk en heeft vorig jaar een grote naam opgebouwd door 2 clips te produceren, die met een 20.000 downloads het hele internet over zijn gegaan

Toen in Augustus b-slapped ingedut was verscheen ik op het toneel. Uiteindelijk besliste B-slapped andere betere en orginelere muziek te gaan maken. Een zanger, en een rapper die over bleven. Een orginele formatie met veel verschillende orginele muziek.

In Januari was hun eerste album 'Nieuwste Testament' een feit. Inmiddels verwachten we het album Stylos in Mei af te hebben.

De site met alle nummers tot nu toe staan online, maar de site is nog niet af. (Een site is uberhaubt nooit af) Maar alle muziek die we het afgelopen jaar gemaakt hebben. Zijn te downloaden. Kijk eens rond luister en vergeet niet je comment te droppen in het gastenboek. Bedankt voor je bezoek, en we hopen uiteraard op vele positieve reacties.


http://www.b-slapped.nl
MCpaardepenis & DeGroteBaas
DeGroteBaas
B-Slapped
Gepost door DeGroteBaas op zaterdag 08-04-2006 om 17:21:13
Er mag gereageerd worden mensen, Duss
 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0124 sec.