Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
OneFourOne Gepost door OneFourOne op dinsdag 02-05-2006 om 12:38:53
Woensdag 17 mei gaat hét urban jongerenpodium van Amsterdam weer van start met de New Talent Showcase. Net als vorig jaar zullen ook in het jaar 2006 veel nieuwkomers de kans krijgen om tijdens deze showcases hun talenten aan het aanwezige publiek en via de tv uitzending te tonen.

Onder het motto van “cultural events and popular arts on stage” biedt OneFourOne met deze showcase semi-professionele artiesten de mogelijkheid om zich te profileren, voorbereidend op het grote werk. Dit alles voor een breed publiek, bestaande uit jongeren, artiesten, professionals van culturele organisaties en entertainmentindustrie.

In deze eerste editie van 2006 zullen de vier artiesten; Kain Slim ( Rap ), Usquaire ( Soul/Funk ), Jalise ( R&B ) en El Rod ( Rap) hun nieuwe materiaal ten gehore brengen. De presentatie is in handen van de W.O.T.S. Crew.
Net als vorig seizoen zal Jongerenmediacentrum Be At The Media ook deze keer registraties maken voor de tv uitzending. Nieuw onderdeel hierin is dat er dit jaar ook interviews en reportages aan de tv uitzending zijn toegevoegd waarin de Nederlandse artiest centraal zal staan. De uitzending zal worden uitgezonden op de lokale zender SALTO en via het Internet.

- De deuren gaan om 20:00 uur open.
- Het programma begint om 20:00 uur
- Kaartjes kosten € 5,00
- Reservering is mogelijk via Reservering@OneFourOne.nl
en zijn ook aan de deur verkrijgbaar.

OneFourOne zoekt voor de volgende edities uiteraard weer nieuwe artiesten die bezig zijn op het gebied van muziek hun kans willen pakken om hun kwaliteiten te tonen op een professioneel podium.

Vind jij dat je genoeg talent bezit, ben jij op je eigen manier kwalitatief goed bezig en beschik jij over het doorzettingsvermogen wat nodig is om professioneel door te breken?
Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en stuur je demo naar demo@onefourone.nl

Voor meer informatie, foto’s en live registraties bekijk onze website: www.OneFourOne.nl

New Talent Showcase is een samenwerkingsproject van Solid Music Agency, GRAP, Audio Amsterdam, W.O.T.S., Argan, Stedelijk Jongerenwerk Amsterdam (SJA) en Be At The Media en wordt gefinancierd door het Amsterdams fonds voor de podiumprogrammering en het SJA.


rame
Gepost door rame op dinsdag 02-05-2006 om 14:25:39
maar d'r gaat niemand van w.o.t.s een stukje rappen? dat is wel jammer dan
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0075 sec.