Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Erabeatz Gepost door Erabeatz op vrijdag 26-05-2006 om 14:34:57
CLUB 55
Vrijdag 16 Juni gaat de jaarlijkse tour van CLUB 55 weer van start. De kick-off van deze spectaculaire rondreis begint in onze eigen Kathedraal. Zowel de hoofdzaal als de R&B zaal gaat deze avond open. Boven wordt er deze avond JUMP gedraaid door GJ Warez en Club 55 resident DJ Wack-ley. Beneden zal het dak eraf gaan met DJ Lucky-E & DJ G-Rock, een knallend rapoptreden van No-Era & Young Streets en stijlvolle dansoptredens. De muziekstijl in de hoofdzaal: Heet en Sfeervol met een hoofdletter H en S! Exclusief voor Club 55 en de grootste discotheek van Vlaardingen zal niemand minder dan QF optreden met zijn hit 'Slette Houwe'. Speciaal voor de dames gaat de Kathedraal een uurtje eerder open, om 22:00 uur! Ze zullen dan in de watten worden gelegd met een heerlijk glaasje champagne. De heren mogen een uurtje later, om 23:00 uur, naar binnen. Om iedereen een eerlijke kans te geven op een plaatsje bij dit superfeest, wordt er gewerkt met voorverkoop. De kaartjes zijn te halen bij de muntenbalie in de Kathedraal en kosten dan maar € 8. Als er nog kaarten over zijn, worden die aan de deur verkocht voor € 10. Als je nu een vvk-kaartje koopt krijg je ook nog eens gratis dé unieke mixtape van DJ Lucky-E erbij! Ook maakt iedereen die aanwezig is op het feest kan op een vette i-Pod! How sh*t mensen, hier moet je bij wezen, dit feest is te focking hot!

www.kathedraal.com
[ Dit bericht is gewijzigd door op 26-05-2006 @ 15:09:31 ]
TimSProet
"Schiedamse Funk"
Gepost door TimSProet op vrijdag 26-05-2006 om 15:18:52
fokking hot... yeahhhh 1e klassers chillen altijd in die tent en het is er zo druk dat je niet eens normaal kan rondlopen
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0076 sec.