Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Sport, hobby en vrijetijd /
Sportivity
just me
Gepost door Sportivity op maandag 29-05-2006 om 22:39:56
Hallo allemaal!


Wij, een groep tweedejaars studenten van de opleiding Sport, Gezondheid & Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, hebben een dienst bedacht waarmee we mensen bij elkaar willen brengen door middel van sport.
Wij vinden dat iedereen de kans moet hebben om een sportpartner te zoeken in de sport die hij/zij beoefent of wil gaan beoefenen.

Wij weten als geen ander hoeveel positieve kanten sporten wel niet heeft, wat de kracht van sport is en wat voor een belang het heeft voor de mensen. Het doel van Sportmatching is dan ook om de gezondheid van onze leden te bevorderen, zowel op sociaal als lichamelijk vlak. Daarnaast willen wij, door middel van sport, mensen bij elkaar brengen die elkaar stimuleren om te gaan sporten. Dit zorgt niet alleen voor maatschappelijke waarde maar ook voor een sterkere binding.

Heb jij nog geen sportpartner of lijkt het jou leuk om een keer met iemand anders te sporten dan je vaste sportpartner? Meld je dan ‘gratis’ aan op www.nlhiphop.nl en ontdek hoe leuk het is om met verschillende mensen te sporten!

groetjes
[ Dit bericht is gewijzigd door op 29-05-2006 @ 22:42:35 ]
livio
Oldschool
Gepost door livio op maandag 29-05-2006 om 22:40:36
Sportmaatje klinkt heel erg gay.
dap
038
Gepost door dap op maandag 29-05-2006 om 22:42:02
Quote:
Lidmaatschappen:
Iedereen begint bij SportMatching als Gratis Member. Als je tevreden bent kun je jouw Gratis Lidmaatschap upgraden naar een Full Membership. Hiermee wordt je optimaal vindbaar voor andere Members en kun je onbeperkt gebruik maken van alle functionaliteiten en contactmogelijkheden van SportMatching.


rot op met de spam...
 Index / Sport, hobby en vrijetijd /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0149 sec.