Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /
Blueberry
wat denk je
Gepost door Blueberry op dinsdag 30-05-2006 om 14:31:53
Zaterdagmiddag 10 juni vindt in het Vondelpark Openluchttheater Most Wanted – the Final Showcase plaats. Skinto, Escalatie Team, MozRoc en O-Twenty strijden dan om de titel van deze Amsterdamse R&B en hiphop talentshow. Tijdens de finale is er een optreden van de reggaeton formatie Ghetto Flow. En de B-boys van Breakadelic geven een breakdance showcase. DJ Irwan zal verder zorgen voor de urban grooves!

De Most Wanted acts zullen tijdens the Final Showcase door de jury beoordeeld worden op originaliteit, creativiteit, podiumpresentatie en toekomstverwachting. De winnende act neemt het volgende prijzenpakket in ontvangst: een waardecheque van € 500 te besteden bij Dijkman Muziekinstrumenten, studiotijd bij Goodlife Recording Studio en cd singles via Fonos.nl. Daarnaast zullen de vier Most Wanted acts op diverse Amsterdamse zomerfestivals optreden. Uit alle inschrijvingen zijn 27 acts geselecteerd voor de talentshows die plaats vonden in april. Hiervan hebben negen acts meegedaan aan de halve finale die op vrijdag 19 mei werd gehouden in Paradiso.

Bron: http://www.grap.net/nieuwsitem.php?id=49



----------------------------------------
" They not friends, they just friendly "

 Index / Algemene zaken /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0064 sec.