Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Sport, hobby en vrijetijd /   [Pagina: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ]
V.I.P.
California dreamin'
Gepost door V.I.P. op woensdag 05-07-2006 om 11:42:34
hahaha, da's pijnlijk
----------------------------------------
I've tried Shakespeare, respect due dere
But did is de stuff I like
MuSS070
KNVB MAFIA!
Gepost door MuSS070 op woensdag 05-07-2006 om 11:48:56
Ik gun het Italïe wel.

Al is het alleen maar voor Pesotto
----------------------------------------
life is just life, who the hell gives a fuck
Rem
Tourist
Gepost door Rem op woensdag 05-07-2006 om 11:56:01
Quote:
Noedels schreef op 05-07-2006 @ 11:41
Echt komisch
de "STERREN" van het WK volgens MSN:
(hoe ver kun je ernaast zitten, zelfs Davids zit erbij)

( Plaatje )

haha heel slecht, kuranyi was ook niet geselecteerd.


----------------------------------------
So don't get any big ideas. They're not going to happen
You'll go to hell for what your dirty mind is thinking
Nickert
boss
Gepost door Nickert op woensdag 05-07-2006 om 13:51:13
Edgar Davids reageert in een open brief in VI op de keuzes van Marco van Basten.
'Onlangs vond Marco van Basten het nodig zich nogal schamper over mij uit te laten in een poging zijn vaak onnavolgbare beleidskeuzes te rechtvaardigen. Normaal gesproken vind ik het niet nodig te reageren op uitlatingen van de bondscoach, maar ik vind dat er in dit geval door hem een grens van goed fatsoen en respect is overschreden. Met zijn uitlatingen toont Van Basten namelijk een groot gebrek aan persoonlijke klasse vooral omdat dit niet een incident lijkt te zijn. In het verleden heeft hij zich ook over andere voetballers met een succesvolle internationale carrière nogal laatdunkend uitgelaten. Een bondscoach behoort zoiets niet te doen.

Hoewel ik nogal wat redenen had om de keuzes van Marco van Basten te bekritiseren vond ik het niet netjes om dat publiekelijk te doen. Marco van Basten is de verantwoordelijke coach van het Nederlands elftal en ik heb zijn keuzes te respecteren. Ik heb mij dan ook nooit kritisch uitgelaten over zijn keuzes en zijn beleid, ook al had ik daar vaak reden toe. Nu echter de bondscoach het nodig acht om zijn soms vreemde keuzes ten koste van mij te moeten rechtvaardigen, word ik helaas gedwongen te reageren. Ik heb overigens bewust even gewacht met een reactie in de hoop alsnog een verklarend telefoontje van Van Basten te mogen ontvangen. Ik heb niets vernomen.


Ik heb getraind onder de topcoaches Van Gaal, Hiddink, Capello, Lippi en Rijkaard. Ik heb deelgenomen aan vier grote internationale eindrondes, gespeeld in vier Champions League-finales en in de top van de drie grootste competities van de wereld. Ik denk daarom dat ik enigszins in staat ben de technische keuzes van Van Basten te vergelijken met die van andere coaches en wellicht ook persoonlijk te beoordelen. Ik heb dat voorafgaand aan het WK reeds gedaan in besloten kring – zoals dat hoort – en het is daarom geen achteraf gepraat. De keuzes die Van Basten heeft gemaakt lijken voor een groot gedeelte gebaseerd op romantiek en idealisme. Het ontbrak daarbij aan het nodige realisme. De manco’s van het Nederlands elftal tijdens het WK waren voor de bondscoach kennelijk een grote verrassing maar voor velen, zeker in het buitenland waar men zich geen zand in de ogen laat strooien door charme en persoonlijke sympathie, waren deze gebreken voorspelbaar. In het buitenland reageert men dan ook vol ongeloof dat Van Basten verrast is door de manier van spelen van het Nederlands elftal in het licht van zijn selectiebeleid voor het WK.

Een WK mag niet gebruikt worden als een veredeld trainingskamp onder het mom van een zogenaamd leerproces omdat er op een EK over twee jaren gepresteerd zou moeten worden. Hoe kunnen de supporters en de media van een land dat derde staat op de FIFA-ranglijst deze onzin nou accepteren? Hoewel deze ranglijst niet alles zegt, betekent het wel dat Nederland behoort tot de absolute top van de wereld. Dit brengt automatisch met zich mee dat je maar met één doel deelneemt aan het WK en dat is wereldkampioen worden.

Tijdens een WK is het voorzienbaar dat je spelers nodig hebt met specifieke kwaliteiten. Dat dergelijke spelers niet voor handen zouden zijn lijkt mij een gebrek aan inzicht. Op de vraag of ik niet een speler zou zijn met bepaalde kwaliteiten die nu ontbraken in de selectie antwoordde Van Basten dat ik een minder seizoen had gespeeld waarna hij op een nogal goedkope wijze ten koste van mij de lachers op zijn hand trachtte te krijgen. Ik denk overigens dat ik een goede eerste competitiehelft heb gespeeld en een wisselende tweede helft. Voor ervaren spelers met specifieke kwaliteiten die op het hoogste niveau acteren kijk je voor een eindtoernooi echter niet in de eerste plaats naar de vorm. Want wat is vorm? Je weet inmiddels waartoe dergelijke spelers in staat zijn – en dan betreft het niet, of juist niet, alleen de kwaliteiten op het technische vlak. Als ervaren coach begrijp je dat dergelijke spelers op een eindtoernooi zeker iets extra’s zullen willen neerzetten en een jong elftal een gevoel van overtuiging en zelfvertrouwen kunnen geven. De voorbeelden zijn ook nu te zien tijdens het WK. Ik vind het teleurstellend dat ik zoiets aan de bondscoach van het Nederlands elftal moet uitleggen. Noem mij verder een speler uit de selectie van het Nederlands elftal die een volledig seizoen goed heeft gespeeld. Ik heb een fase minder gespeeld in de competitie. Hetzelfde geldt voor alle spelers van het Nederlands elftal. Een aantal spelers, waaronder middenvelders, heeft zelfs ronduit een zwak of slecht seizoen gedraaid in de Nederlandse competitie die toch niet tot de allersterkste van Europa behoort.

Dat wij opeens een gebrek aan kwaliteit zouden hebben is overigens een ander goedkoop excuus. Brazilië heeft de meeste kwaliteit maar gaat er in de kwartfinales uit. Duitsland heeft individueel gezien de minste kwaliteit maar was uiteindelijk toch een belangrijke kandidaat voor de wereldtitel. Dit komt niet in de minste plaats vanwege hun coach die niet in de dug out blijft zitten wachten totdat zijn charisma het elftal over een dood punt heen tilt en daarmee vergeet te coachen, de arbitrage te bespelen en als twaalfde man deel te nemen aan de wedstrijd. Kijk in dit opzicht maar eens naar Hiddink, Van Gaal, Capello, Scolari, Klinsmann, Ferguson, Wenger, Mourinho. Het ziet er misschien soms wat clownesk uit maar het is wel een belangrijk onderdeel van het coach ambt. In deze discussie lijkt het er namelijk op dat een gewonnen wedstrijd een ongelofelijke prestatie is door het gebrek aan kwaliteit van de spelers; winst is daarom vooral een verdienste van de coach. Als er wordt verloren ligt dat voor de hand want er is immers een gebrek aan kwalitatief goede spelers. De coach treft zo nooit enige blaam. In het huidige voetbal zijn echter de kwaliteitsverschillen tussen de selecties zeer gering en gaat het bij winst en verlies nog maar om zeer kleine details. Wedstrijden op het allerhoogste niveau worden daarom steeds vaker beslist door de kwaliteit op de bank en dan bedoel ik niet de reservespelers.

Een jonge onervaren coach maakt onherroepelijk fouten en dat geeft ook niet. Het is echter vooral vervelend als die fouten vooraf door velen zijn voorzien maar op dat moment door de coach met nogal wat dedain en arrogantie zijn weggewimpeld. Daardoor zijn de keuzes achteraf voor de coach wat moeilijk te rechtvaardigen. Echter, toon ook dan je waardigheid, geef toe dat er fouten zijn gemaakt en speel vooral niet onder de gordel ter verdoezeling van die fouten.

Ten slotte het volgende. Ik zou in een interview met het boulevardblad News of the World gezegd hebben het een schande te vinden dat het Nederlands elftal zo grof speelde tegen Portugal. Andere bladen suggereren dat ik mij kritisch zou hebben uitgelaten over het spel van het Nederlands elftal. Nou, ik geef zelden interviews en al helemaal niet aan dergelijke bladen. Overigens speelde het Nederlands elftal zeker niet te grof tegen Portugal, maar dat is een andere discussie.'

Edgar Davids


Ik moet zeggen dat ie grotendeels wel gelijkheeft, maarja shit is nu toch al over
Noedels
DE GRW IS GAAF
Gepost door Noedels op woensdag 05-07-2006 om 13:55:12
Hehe jezus
ik vind het maar zielig
huilende baby dat het is
----------------------------------------
clonebabybeats baby
Noedels
DE GRW IS GAAF
Gepost door Noedels op woensdag 05-07-2006 om 14:14:50
Ik las trouwens net in mijn favoriete randstedelijke krantpapiertje dat Ajax champions league winnaar van 1996 gaat worden
----------------------------------------
clonebabybeats baby
omebob
AFCA
Gepost door omebob op woensdag 05-07-2006 om 15:10:43
ja die verloren finale tegen juve met penalties dan staan we op nummer 3 met liverpool met meest gewonnen champions league bekers laat die kutclub maar lekker janken in serie C met 15 punten achterstand zou echt leuk zijn als dat doorgaat hehe
----------------------------------------
forever young! afca cbs..
Noedels
DE GRW IS GAAF
Gepost door Noedels op woensdag 05-07-2006 om 15:23:13
hehe zeker leuk, maar eigenlijk vind ik het niet terecht dat Ajax hem dan wint. Ze verloren die game gewoon...en titels kun je niet ontnemen vind ik. Winnen is winnen en zeker in het verleden.
----------------------------------------
clonebabybeats baby
omebob
AFCA
Gepost door omebob op woensdag 05-07-2006 om 15:29:47
jep maar dan moet je wel terecht winnen noedels maar je hebt een punt daar het is idd beetje raar om nu opeenss te zeggen jongens jullie waren 10 jaar geleden toch stiekem kampioen... als we um dit jaar maar pakke
----------------------------------------
forever young! afca cbs..
Özcan
cum suis!
Gepost door Özcan op woensdag 05-07-2006 om 15:31:23
Je bent wel zielig als je opeens een titel van tien jaar terug gaat opeisen, fuck dit shit..
----------------------------------------
Sekstape van mij met je moeder
omebob
AFCA
Gepost door omebob op woensdag 05-07-2006 om 15:33:27
dat bedoel ik er ook mee te zeggen.. laten ze juve maar lekker goed straffen dat ze nooit meer te boven komen
----------------------------------------
forever young! afca cbs..
Noedels
DE GRW IS GAAF
Gepost door Noedels op woensdag 05-07-2006 om 15:45:20
Maar betekend dat dat de winstpremie van de CL dan alsnog naar Ajax gaat? Misschien snel effe wat aandelen hosselen dan

----------------------------------------
clonebabybeats baby
Özcan
cum suis!
Gepost door Özcan op woensdag 05-07-2006 om 15:46:19
Quote:
Noedels schreef op 05-07-2006 @ 15:45
Maar betekend dat dat de winstpremie van de CL dan alsnog naar Ajax gaat? Misschien snel effe wat aandelen hosselen dan


dat zal ook wel hun hoofdreden zijn; het financiele gedeelte, dat eigenliijk hun zou moeten toekomen ..
----------------------------------------
Sekstape van mij met je moeder
omebob
AFCA
Gepost door omebob op woensdag 05-07-2006 om 15:50:31
jep.. maar ja dat is bekend dat het voetbal van tegenwoordig om geld en commercie draait jammer genoeg en ja jodencluppie he gek op geld
[ Dit bericht is gewijzigd door op 05-07-2006 @ 15:50:48 ]

----------------------------------------
forever young! afca cbs..
RockyJ
Gepost door RockyJ op woensdag 05-07-2006 om 16:38:31
zou echt TE mooi zijn als vieira ook echt komt he naar ajax.


btw ik geef edgar davids op de vorige pagina helemaal gelijk.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 05-07-2006 @ 16:50:35 ]
BattleCat
Je weet toch.
Gepost door BattleCat op woensdag 05-07-2006 om 17:57:28
Quote:
Noedels schreef op 05-07-2006 @ 13:55
Hehe jezus
ik vind het maar zielig
huilende baby dat het is


Word naar vader noedels.
Wat denkt hij wel niet, voor mij bevestigt hij alleen maar waarom hij niet geselecteerd is.
Het ego straalt er gewoon vanaf, ja want ik heb wel 4 eindrondes gespeeld en 4 cl finales, ben ik niet geweldig.
Dan zegt hij, dus aangezien ik zo'n goede voetballer ben kan ik die basistrainer dingen ook nog wel verzinnen.
Nou ik denk dat Van Basten toch wel een grotere voetballer is als Davids, dus die zou dat nog beter door moeten hebben.

Nee ik hoef Davids niet bij ajax hoor, ga maar lekker met pensioen ofzo.
Hij heeft toch vrij weinig laten zien in oranje, dus vind ik het logisch dat hij niet geselecteerd is.
Aan de andere kant had ik er ook niet mee gezeten als Van Basten was ontslagen.
Want laten we eerlijk zijn, eigenlijk zijn er nog weinig tot geen goede wedstrijden gespeeld sinds zijn aanstelling.
En Huntelaar niet selecteren voor het wk vind ik net zo'n fout als Dick Advocaat die Robben wisselt.
omebob
AFCA
Gepost door omebob op woensdag 05-07-2006 om 18:13:31
laten we hopen op een dope seizoen hier in nederland.. met onze trots uit mokum op 1
----------------------------------------
forever young! afca cbs..
mixxman
Gepost door mixxman op woensdag 05-07-2006 om 18:16:05
ok check ff http://www.vi.nl/ waarin davids in een brief zijn kant van de zaak uitlegt.Hij is getergd ,maar ik vond dat er zeker waarheden in zijn brief stonden waar de bondscoach een les uit zou moeten trekken.
----------------------------------------
HEIDI, HEIDi, HEIDI, HEIDi, Ho
Boswottels
Gepost door Boswottels op woensdag 05-07-2006 om 18:16:38
ik denk dat het italie - frankrijk word
omebob
AFCA
Gepost door omebob op woensdag 05-07-2006 om 18:17:32
ach ja hij trapt nog een jaartje een balletje bij tottenham en dan is het voor hem ook alleen nog maar cruisen in ze bima etc WK is voorbij jongens op naar EK 2008
----------------------------------------
forever young! afca cbs..
omebob
AFCA
Gepost door omebob op woensdag 05-07-2006 om 18:18:04
ik zeg ook dat frankrijk door gaat..
----------------------------------------
forever young! afca cbs..
strijker
Van 0 tot 10
Gepost door strijker op woensdag 05-07-2006 om 18:40:57
Ik hoop het.
mixxman
Gepost door mixxman op woensdag 05-07-2006 om 18:43:02
ja ik hoop dat zizou zich nog groter op dit wk maakt dan dat hij al is dat zou zijn carriere toch mooi bekronen.
----------------------------------------
HEIDI, HEIDi, HEIDI, HEIDi, Ho
Özcan
cum suis!
Gepost door Özcan op woensdag 05-07-2006 om 21:56:45
Evert Ter Napel is een grote mafkees, wat een idioot, die hebben ze echt van de straat geplukt en gevraagd of hij wedstrijden wilde becommentariëren
----------------------------------------
Sekstape van mij met je moeder
strijker
Van 0 tot 10
Gepost door strijker op woensdag 05-07-2006 om 22:12:24
Quote:
Özcan schreef op 05-07-2006 @ 21:56
Evert Ter Napel is een grote mafkees, wat een idioot, die hebben ze echt van de straat geplukt en gevraagd of hij wedstrijden wilde becommentariëren


Word. Hij praat altijd op zo'n 'het is gewoon zo'-toontje. En of hij alles duidelijk ziet maar het is gewoon zo'n ontiegelijke ouwehoer. Dan bewijst de herhaling keihard zn ongelijk en dan houdt ie gewoon toch vol. Zoals die zogenaamde penalty voor Ronaldo.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 05-07-2006 @ 22:12:44 ]
Swike
Newskool
Gepost door Swike op woensdag 05-07-2006 om 22:48:02
Hup Frankrijk!

Oef, nog best spannend toch.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 05-07-2006 @ 22:51:47 ]

----------------------------------------
He that would live in peace and at ease, must not speak all he knows, nor judge all he sees.
dap
038
Gepost door dap op woensdag 05-07-2006 om 22:53:41
mooi.... liever de franzen dan die kutportugezen!
Swike
Newskool
Gepost door Swike op woensdag 05-07-2006 om 22:54:18
Quote:
dap schreef op 05-07-2006 @ 22:53
mooi.... liever de franzen dan die kutportugezen!

Weurd naar dappurt.
----------------------------------------
He that would live in peace and at ease, must not speak all he knows, nor judge all he sees.
genocide
y'all know
Gepost door genocide op woensdag 05-07-2006 om 22:59:04
nu moeten ze nog de finale winnen.
----------------------------------------
heavy weight bomber
Leyla
Gepost door Leyla op woensdag 05-07-2006 om 23:04:49
I Franse verdediging...
----------------------------------------
Life's not a bitch - Aesop Rock
strijker
Van 0 tot 10
Gepost door strijker op woensdag 05-07-2006 om 23:08:41
Gepost door MC Notorious op maandag 12-06-2006 @ 20:37:12
McN
straks de italianen, zal mooi voetbal zijn, ma die zulen het niet maken dit jaar.

Gepost door MC Notorious op maandag 12-06-2006 @ 20:41:49
McN
frankrijk wordt niks,
Zidane is oud, en zelfs Henri kan het zelfs niet alleen.

En de prijs voor voorspeller van het toernooi gaat naar MC Notorious!
Sorry, moest evenV.I.P.
California dreamin'
Gepost door V.I.P. op woensdag 05-07-2006 om 23:10:31
Frankrijk blijft dope

en wat zijn die Portugezen toch irritant
----------------------------------------
I've tried Shakespeare, respect due dere
But did is de stuff I like
Özcan
cum suis!
Gepost door Özcan op woensdag 05-07-2006 om 23:26:39
Quote:
strijker schreef op 05-07-2006 @ 23:08
Gepost door MC Notorious op maandag 12-06-2006 @ 20:37:12
McN
straks de italianen, zal mooi voetbal zijn, ma die zulen het niet maken dit jaar.

Gepost door MC Notorious op maandag 12-06-2006 @ 20:41:49
McN
frankrijk wordt niks,
Zidane is oud, en zelfs Henri kan het zelfs niet alleen.

En de prijs voor voorspeller van het toernooi gaat naar MC Notorious!
Sorry, moest even

Ja, dikke word. Wat een sjambek die gast

en hij zei ook dat Zidane beter had kunnen stoppen, want die was te oud, wuhahhaha. Elke kneus heb er opeens verstand van
----------------------------------------
Sekstape van mij met je moeder
Huussuh Gepost door Huussuh op woensdag 05-07-2006 om 23:27:08
hoi Özcan
----------------------------------------
dap schreef op 08-11-2010 @ 17:52
over 2 maanden weet ik al niet meer wie huussuh is.
Boswottels
Gepost door Boswottels op woensdag 05-07-2006 om 23:28:23
ronaldo is dik
MuSS070
KNVB MAFIA!
Gepost door MuSS070 op donderdag 06-07-2006 om 09:37:54
mooie finale, maakt me niet eens meer uit wie er wint. Zou mooi zijn voor mannen als Zidane, Henry, Viera om die grote prijs nog een keer te pakken. Maar ik gun het mannen als Cannavaro en Pirlo ook wel.

En die fransen hebben er natuurlijk al gewoon 1. Dus ik hoop gewoon dat het een mooie wedstrijd wordt.

Owja, en ik hoop dat Christiana Ronaldo een hartaanval krijgt.
----------------------------------------
life is just life, who the hell gives a fuck
Kapowski
Ejje et al eheurt? meichie kracht wegleupt kaamp
Gepost door Kapowski op donderdag 06-07-2006 om 09:38:29
Spierziekte
MuSS070
KNVB MAFIA!
Gepost door MuSS070 op donderdag 06-07-2006 om 09:39:52
ook goed. Als het maar op het nieuws komt en hij met veel pijn doodgaat.
----------------------------------------
life is just life, who the hell gives a fuck
Kapowski
Ejje et al eheurt? meichie kracht wegleupt kaamp
Gepost door Kapowski op donderdag 06-07-2006 om 09:40:47
Live!
V.I.P.
California dreamin'
Gepost door V.I.P. op donderdag 06-07-2006 om 09:45:29
iets met veel negers en een donker steegje
----------------------------------------
I've tried Shakespeare, respect due dere
But did is de stuff I like
aprofourz
Ojajoh?!
Gepost door aprofourz op donderdag 06-07-2006 om 09:48:28
Quote:
V.I.P. schreef op 06-07-2006 @ 09:45
iets met veel negers en een donker steegjehehehehe
----------------------------------------
http://soundcloud.com/aprofourz
omebob
AFCA
Gepost door omebob op zaterdag 08-07-2006 om 11:16:26
http://rapidshare.de/files/21135467/Brasilero_Brasilero__cumple_D10S_.mpg.html heerlijk filmpje

argentinaaa styllee bocaaa juniorsss :> afscheid maradona
----------------------------------------
forever young! afca cbs..
dap
038
Gepost door dap op zondag 09-07-2006 om 20:07:02
wat een penalty
Kapowski
Ejje et al eheurt? meichie kracht wegleupt kaamp
Gepost door Kapowski op zondag 09-07-2006 om 20:08:17
sowieso lucky 1ste keer dat ik voor italie ben
dap
038
Gepost door dap op zondag 09-07-2006 om 20:19:02
zo, nu is t weer een wedstrijd... 1-1
Kapowski
Ejje et al eheurt? meichie kracht wegleupt kaamp
Gepost door Kapowski op zondag 09-07-2006 om 20:19:55
zeker jammer dan zambrotta niet scoorde kon ik puntjes verzamelen
Kapowski
Ejje et al eheurt? meichie kracht wegleupt kaamp
Gepost door Kapowski op zondag 09-07-2006 om 22:18:57
zidane tis over gek
rame
Gepost door rame op zondag 09-07-2006 om 22:19:48
idioot zeg..
Sloothaak Gepost door Sloothaak op zondag 09-07-2006 om 22:20:41
Wat gebeurde er dan, heb het ff gemist
rame
Gepost door rame op zondag 09-07-2006 om 22:21:20
hij was boos op een gast en gaf een kopstoot op z'n borst en toen ging die gast liggen
 Index / Sport, hobby en vrijetijd /   [Pagina: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ]
© 1998 - 2020 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0687 sec.