Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /
Capone
US = Nazi
Gepost door Capone op donderdag 07-09-2006 om 15:13:11
Man neergeschoten om mobieltje
Een 21-jarige man is woensdagavond in Amsterdam op straat neergeschoten tijdens een overval. De man weigerde zijn mobieltje af te staan aan een straatrover.

Het slachtoffer was met zijn mobieltje aan het telefoneren toen er plots een onbekende man naar hem toe kwam lopen. Onder bedreiging van een vuurwapen werd de beller gesommeerd zijn mobieltje af te staan. Toen hij dit weigerde, werd hij neergeschoten.

De schutter is weggevlucht. Het slachtoffer heeft via een vriend de hulpdiensten weten te waarschuwen. Hij is met spoed geopereerd en verkeert inmiddels buiten levensgevaar.


Man neergeschoten om tl-verlichting
Buren in de Bremstraat in Amsterdam-Noord zijn elkaar woensdagavond te lijf gegaan na een al langer voortslepende ruzie over tl-verlichting. Drie mannen aan de ene kant van de straat konden de tl-buizen in de huiskamer van hun overbuurman niet langer verdragen en vernielden met een ijzeren staaf de deur van de 61-jarige man.

Die had nog een vuurwapen liggen en schoot op de drie mannen. Via de achterdeur van zijn woning vluchtte hij daarna naar een hotel in de omgeving.

De gealarmeerde politie arresteerde in de Bremstraat de drie mannen wegens openlijke geweldpleging. In het hotel sloegen agenten de overbuurman in de boeien. Bij het doorzoeken van de woning van de schutter trof de politie munitie, hulzen, een karabijn en het gebruikte pistool aan. Alle vier verdachten verdwenen achter de tralies.

Bron: fok.nl.

ehhe voor de mensen die Najib Amhali`s most wanted hebben gezien: "Goede dingen doen met een pistool"
[ Dit bericht is gewijzigd door op 09-09-2006 @ 14:25:41 ]

----------------------------------------
doe een stap naar achter en geniet hoe jullie je belachelijk maken
Capone
US = Nazi
Gepost door Capone op zaterdag 09-09-2006 om 14:23:45
vervolg..
Jongens schieten met windbuks op vrouwen
Twee jongens van 15 en 16 uit Borculo worden ervan verdacht dat ze vrijdag in Ruurlo met een windbuks twee vrouwen beschoten hebben. Eén van de vrouwen is hierbij gewond geraakt.

Een 60-jarige dame werd op een parkeerplaats in Ruurlo beschoten. De kogel ging dwars door haar rugzak en haar tennisracket heen, om vervolgens haar rug te raken. Later bleek dat eerder die avond op een andere locatie in Ruurlo een 74-jarige vrouw in haar rug was geschoten. Zij raakte hierbij gewond. De politie heeft sterk het vermoeden dat het bij beide incidenten om dezelfde daders gaat.

Dankzij een getuige werden de jongens even later gevonden. De 15-jarige jongen had een windbuks met een geluiddemper en een aantal kogeltjes bij zich. Het duo is opgepakt en zit momenteel nog vast.

bron fok uiterraard
[ Dit bericht is gewijzigd door op 09-09-2006 @ 14:24:05 ]

----------------------------------------
doe een stap naar achter en geniet hoe jullie je belachelijk maken
livio
Oldschool
Gepost door livio op zaterdag 09-09-2006 om 14:26:17
Tsja..
Liquid
Gepost door Liquid op zaterdag 09-09-2006 om 16:08:28
Hier in Almere is vorige week een 16 jarige jongen neergestoken (door een 17 jarige) en later overleden. Ik hoorde dat ze een beetje aan het stoeien waren en dat het min of meer per ongeluk ging, maar dat lijkt me sterk

2 minderjarige kids die met messen 'spelen', gaat lekker...
----------------------------------------
It's called the American Dream because you have to be asleep to believe it.
 Index / Algemene zaken /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0091 sec.