Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /
brendan
sir
Gepost door brendan op woensdag 13-09-2006 om 14:21:06
Peter R. de Vries gearresteerd

Uitgegeven: 13 september 2006 13:55
Laatst gewijzigd: 13 september 2006 14:09

OISTERWIJK - Peter R. de Vries is woensdag in Oisterwijk gearresteerd. De misdaadverslaggever wilde in Brabant een politieagent en de korpsleiding confronteren met zijn bevindingen over discutabele contacten van de agent met hoogbejaarde vrouwen, aldus de redactie van De Vries' programma.

De precieze reden van de arrestatie is nog onduidelijk. De programmamaker wist zijn redactie per sms op de hoogte te stellen van zijn arrestatie, maar de politie wil geen mededelingen doen over de zaak. Een woordvoerder gaf wel te kennen: "Ontkennen is onzinnig."

http://www.nu.nl/news/824548/14/Peter_R._de_Vries_gearresteerd.html
Jos de Boss
Jops
Gepost door Jos de Boss op woensdag 13-09-2006 om 14:33:39
Ghehe, wordt 'ie zelf gearresteerd
----------------------------------------
Jos de Boss
lekerenderes
rotterdammer-@hotmail.nl
Gepost door lekerenderes op woensdag 13-09-2006 om 14:42:53
gerechtigheid in de gevangenis is hij veiliger dan buiten
BattleCat
Je weet toch.
Gepost door BattleCat op woensdag 13-09-2006 om 21:39:40
Ik kopieer ff dat bericht van dap naar dit topic.
Die is wat vollediger.

OISTERWIJK - Misdaadverslaggever Peter R. de Vries en zijn 42-jarige collega Kees van der Spek zijn woensdag in het Brabantse Oisterwijk gearresteerd. Ze zijn rond het middaguur overgebracht naar een politiebureau in Tilburg, waar ze in de cel zijn gezet.

Rond 14.00 uur zijn de twee weer vrijgelaten. Dat meldt een politiewoordvoerder. Aanleiding voor de arrestatie was een confrontatie met een politieman uit Oisterwijk.

Het programma van de misdaadverslaggever besteedde in mei aandacht aan de 'praktijken' van de agent. Deze zou tot tweemaal toe via erfenissen van rijke, oude dames een dure woning in zijn bezit hebben gekregen. Nabestaanden van de weduwen claimden dat hij zich in zijn functie van politieman bij hen naar binnen had gewerkt met als doel in het bezit te komen van hun erfenissen.

Tips

Na de uitzending kwamen tips binnen, die het beeld dat in de reportage was geschetst zouden hebben bevestigd. Dit vormde voor De Vries aanleiding om de politieman woensdag aan de tand te voelen. Op het moment van de confrontatie rond 11.50 uur, die plaatsvond in een openluchtzwembad in Oisterwijk, had de politieman gezelschap van collega-agenten.

Het openluchtzwembad was op dat moment afgesloten voor publiek. De politie van Oisterwijk had het gehuurd voor teambuildingsactiviteiten. De Vries probeerde een gesprek aan te knopen met de bewuste agent en zou tot drie keer toe door de verhuurder zijn gesommeerd weg te gaan. Vervolgens werd hij aangehouden wegens erfvredebreuk.

Verklaring

De Vries is verhoord en heeft een verklaring afgelegd. Het onderzoek is afgerond. De politie overlegt met justitie over de afwikkeling van de zaak. Mogelijk wordt snelrecht toegepast, meldt de politiewoordvoerder.
Özcan
cum suis!
Gepost door Özcan op woensdag 13-09-2006 om 21:42:35
beetje onzin om aan de zoveelste spraakmakende daad van hem een topic te wijden ..

dit zijn banale dingen voor hem..
----------------------------------------
Sekstape van mij met je moeder
 Index / Algemene zaken /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0129 sec.