Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Radio, televisie en film /
Bizzy_D
silly bitch
Gepost door Bizzy_D op zaterdag 21-10-2006 om 08:41:45
AMSTERDAM - Nederland heeft er een nieuw showbizzkoppel bij. En wat voor een: de Volendamse volkszanger Jan Smit (20) en de wulpse presentatrice Ellemieke Vermolen (30) zijn smoorverliefd. Maanden draaiden de twee al om elkaar heen. Het leeftijdsverschil van tien (!) jaar heeft lange tijd tussen het stel in gestaan. Ellemieke is bijvoorbeeld al getrouwd geweest, terwijl Jan nog onder moeders vleugels zit. Maar hun liefde bleek sterker dan hun totaal verschillende levens...


Jan Smit en Ellemieke Vermolen hebben twee romantische nachten doorgebracht in een Maastrichts hotel. De Volendammer was voor optredens in de stad. Het stel had hun prille liefde dolgraag nog even verborgen willen houden, maar de SBS-presentatrice en de zanger werden door oplettende hotelgasten samen gezien. Jan geeft daarom nu, na maanden van speculaties, eindelijk toe: „Ja, we hebben het leuk samen.”


Gisteren gingen onmiddellijk de geruchten dat Ellemieke Vermolen en Jan Smit de 'bekentenis' van hun liefde gebruiken als publiciteitsstunt. Zodat Ellemieke aandacht krijgt voor stichting Pink Ribbon, en Jan voor een nieuwe serie van zijn reallifesoap. Maar insiders weten het zeker: "Ze zijn absoluut een stel!" Ook de manager van Jan, Jaap Buys, bevestigt: "Nee, het is geen publiciteitsstunt. Ellemieke was bij Jan vanmorgen. Ik heb ze gisteren ook al samen gezien."

Ik zei het!! Ze hebben dat relatie-fake gedoe gewoon expres gedaan om de media weer op het verkeerde been te zetten maar het blijft wel ranzig
Kapowski
Ejje et al eheurt? meichie kracht wegleupt kaamp
Gepost door Kapowski op zaterdag 21-10-2006 om 09:09:18
Is al gedropt SLOTJE!
dap
038
Gepost door dap op zaterdag 21-10-2006 om 09:23:46
en was niet waar gelukkig!
 Index / Radio, televisie en film /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0066 sec.