Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
Majestics
Hell Squad 101
Gepost door Majestics op dinsdag 20-03-2007 om 13:27:16

Gepost door Redactie - Bron: ANP
Gepubliceerd: dinsdag 20 maart 2007 @ 12:14
De Eindhovense rapper Kempi heeft in de nacht van zaterdag op zondag in een discotheek in het Groningse Wildervank een pistool getrokken. Dat heeft een woordvoerder van de politie dinsdag laten weten.

Kempi zette het wapen op het hoofd van een van de bezoekers. Hij zou er ook mee op het lichaam van een andere bezoekster hebben gericht.

Toen Kempi doorkreeg dat de politie was gealarmeerd, is hij er volgens de woordvoerder met nog enkele anderen in twee auto's vandoor gegaan. Tijdens een achtervolging zondagochtend vroeg wist de politie bij Zwolle de auto's te stoppen. In één van de wagens is een pistool gevonden. De vier inzittenden, waaronder Kempi, zijn aangehouden.

Verleden
Vorig jaar september werd Kempi nog vrijgesproken van een poging tot doodslag in zijn woonplaats. Hij had toen reeds een half jaar achter de tralies doorgebracht. Er was volgens de rechtbank geen bewijs dat Kempi degene was die iemand had neergestoken. De rapper had toen wel toegegeven dat hij dat persoon met een neppistool een klap had verkocht.

In de gevangenis tekende hij een platencontract bij het label Top Notch. Hij werd bekend met een mp3-mix die tienduizenden keren via het internet werd gedownload. Zijn nummer 'Zoveel Stress' stond maanden bovenaan de internethitlijst van de muzieksite Luvmusic.
KayC
Back in Town!
Gepost door KayC op dinsdag 20-03-2007 om 13:27:45
Is al een topic over.

iets verder kijken dan je neus lang is.
----------------------------------------
Zwolle
dap
038
Gepost door dap op dinsdag 20-03-2007 om 13:28:15
https://forum.nlhiphop.nl/showtopic.php?id=14860
 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0096 sec.