Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
OnThaMove Gepost door OnThaMove op woensdag 21-03-2007 om 14:41:54
ROTTERDAM, 14 MAART 2007

ON THA MOVE GOES WILD ‘N OUT!

De maandag van On Tha Move is dè avond voor muzikaal talent in Rotterdam. Iedere maandagavond gaan de deuren van het WM&DC (World Music & Dance Centre) open voor muziekliefhebbend Rotterdam. Onder leiding van Stanley Clementina a.k.a. Steez is het mogelijk om samen met andere artiesten tegenover publiek je ding te doen!

Op 26 maart 2007 zal de creatieve strijd tussen rappers, zangers en dansers losbarsten! Speciaal voor deze avond worden er twee Rotterdamse groepen geformeerd met o.a. Scep, Zillion, Jav’lin, Noah, Phatt & Excellent. De groepen zullen het tegen elkaar opnemen in de bijzondere Wild ’n Out Battle. Iedere groep beschikt over een flinke dosis creativiteit en vertegenwoordigt diverse disciplines zoals rap, dans en zang. Deze battle-vorm is in Nederland uniek en door zijn veelzijdigheid bij het publiek zeer geliefd!

On Tha Move: Wild ’n Out
Wanneer: 26 maart, 19.00 uur
Entree: € 3,00
Locatie: WM&DC, Pieter de Hoochweg 125 (nabij metro Coolhaven)
Kapowski
Ejje et al eheurt? meichie kracht wegleupt kaamp
Gepost door Kapowski op woensdag 21-03-2007 om 14:43:26
hehehe ik dacht dat het junte uiterwijk was
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0084 sec.