Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] ]
Jspr
Gepost door Jspr op donderdag 29-03-2007 om 13:46:18
pfoe dat vooral zeggen.
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
Replay
...
Gepost door Replay op donderdag 29-03-2007 om 13:46:23
Quote:
spade schreef op 29-03-2007 @ 13:41
@jspr, dan doet iederen het dus als 'grapje' omdat iedereen het doet, en dat maakt het in één keer goed, dan is het geen probleem?

Jullie (in het algemeen) hebben altijd wat te zeiken op de moderatie, doen we niks, moeten we actiever modereren en zorgen dat het vrouwvriendelijker (in dit geval dan) word. Doen we wel wat, is het ook niet goed.

We blijven niet waarschuwen, want dat helpt toch 9 van de 10 keer niet, dat vergeet men na een paar weken. Men vergeet een (korte) ban niet zo snel, tis maar 48uur hoor.

Overigens is het aan de gebande user om te klagen, en niet aan de overige users



hoe kan die klagen als die een ban heeft, alsof jullie nou echt terug gaan mailen als hij met een klacht komt, geloof jezelf tog niet spade...

en ik vind dat wij ook het recht hebben om iets te zeggen over onze mede users.dat is niet alleen het recht van de gekleurde ofzo...
en als je dat niet wil, moet jedegene die der tog op in gaan ook maar een ban geven, moet je eens kijken wat je over houd.

sorry hoor, maar de mods die je nu hebt zijn ook gewoon slecht, iedereen heeft een eigen subforum, maar doet er geen kut voor...en dan af en toe kom jij met een ban gooien omdat er om fokking foto word gevraagd in een topic waar het niet hoort.
kom op spade, dat vind ik echt bullshit!!
en daarbij, waarom wil je nu opeens meer vrouwen hier hebben, had je dat niet eerder kunnen bedenk?
bedoel je hebt al 6 jaar een forum en je ziet het al 3 jaar bergafwaards gaan met deze shit, had dit idee niet eerder in je op kunnen komen denk je?

of hebben jullie soms van die ingevingen waarbij jullie opeens extreme maatregelen nemen omdat jullie het niet meer kunnen over zien?
----------------------------------------
....
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] ]
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.02 sec.