Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
dap
038
Gepost door dap op woensdag 11-04-2007 om 16:33:43
Quote:
AMSTERDAM - De Amsterdamse Hells Angels houden zaterdag een benefietavond om de juridische kosten te dekken van alle procedures waarin ze zijn verwikkeld.

Vanmiddag doet de Amsterdamse rechtbank in de zwaarbeveiligde 'bunker' uitspraak over de vraag of de hoofdstedelijke afdeling verboden moet worden omdat het een 'criminele organisatie' is. Ook al valt die uitspraak uit in het voordeel van de Hells Angels, dan nog hebben ze een probleem om alle (advocaat)kosten te dekken in de vele rechtszaken waarin de club is verwikkeld, melden ze bij hun uitnodiging.

'In de afgelopen jaren probeert de Nederlandse overheid de Hells Angels Motorclub te verbieden, met meerdere rechtszaken tegen ons. We staan voor een strijd die we nooit hoefden te vechten,' schrijven de Hells Angels. 'Hells Angels Amsterdam heeft je steun nodig. Vandaag doen ze dit bij ons, morgen bij jou!'

Iedereen is zaterdagavond vanaf negen uur uitgenodigd op het clubterrein in Oost, aan de H. J. E. Wenckebachweg. De flyer: 'Party Time! Live Bands! Drank!'

Vanmiddag om twee uur sprak de Amsterdamse rechtbank zich uit over het verzoek van justitie de Amsterdamse 'chapter' van de Hells Angels te verbieden omdat die een broeinest zou zijn van zware misdaad en bedreiging voor de openbare orde.

Het openbaar ministerie is dergelijke procedures begonnen tegen alle zes afdelingen van de Hells Angels. De Leeuwardense rechtbank heeft enkele weken geleden al besloten dat de Harlingse afdeling niet zo crimineel is dat die moet worden verboden. De andere afdelingen moeten nog voor de rechtbank komen. Tegen alle afdelingen heeft justitie steeds algemene verdenkingen ingebracht die alle Nederlandse Hells Angels betreffen, plus de verdenkingen die de specifieke afdeling aangaan. In het geval van Amsterdam betreft dat vooral het bezit van en de handel in wapens en drugs en het plegen van of het dreigen met geweld.



De civiele zaak is overigens maar één van de offensieven van justitie tegen de motorclub. In oktober moet de grote strafzaak beginnen tegen de 22 belangrijkste Nederlandse Hells Angels, die worden verdacht van het vormen van een criminele organisatie.


Iemand die ook gaat?
MuSS070
KNVB MAFIA!
Gepost door MuSS070 op woensdag 11-04-2007 om 16:35:52
Helaas speeelt ado dan, anders had ik dat direct na HRMNHH kunnen gaan jkijekn
----------------------------------------
life is just life, who the hell gives a fuck
mixxman
Gepost door mixxman op woensdag 11-04-2007 om 16:37:17
nah kan niet tegen mannen in leren broeken
----------------------------------------
HEIDI, HEIDi, HEIDI, HEIDi, Ho
omebob
AFCA
Gepost door omebob op woensdag 11-04-2007 om 17:05:41
roep dat daar ff dan mixxman
----------------------------------------
forever young! afca cbs..
Kapowski
Ejje et al eheurt? meichie kracht wegleupt kaamp
Gepost door Kapowski op woensdag 11-04-2007 om 17:14:23
Hehehe wat een stunt giro 555 geef om deze mannen op motoren
mixxman
Gepost door mixxman op donderdag 12-04-2007 om 19:04:50
Quote:
omebob schreef op 11-04-2007 @ 17:05
roep dat daar ff dan mixxman


kijk wel uit straks loop ik nog zon gast in een leren broek tegen het lijf.
----------------------------------------
HEIDI, HEIDi, HEIDI, HEIDi, Ho
omebob
AFCA
Gepost door omebob op donderdag 12-04-2007 om 19:24:03
lacheee
----------------------------------------
forever young! afca cbs..
Leyla
Gepost door Leyla op donderdag 12-04-2007 om 19:31:20
Quote:
Benefietfeestje Hells Angels gaat niet door
Uitgegeven: 12 april 2007 15:39

AMSTERDAM - Het benefietfeest dat de Amsterdamse afdeling van de Hells Angels zaterdagavond zou geven, gaat niet door. Dat heeft de afdeling donderdag bekendgemaakt. De Hells Angels stellen dat de gemeente en het Openbaar Ministerie geen medewerking willen verlenen.

"In de toekomst komt er zeker een benefietfeest, maar dan met alle vereiste papieren en vergunningen", aldus een verklaring. De Angels willen met het feest de juridische kosten compenseren die ze moeten betalen voor de vele rechtszaken waarin de motorclub is verwikkeld.

De rechtbank in Amsterdam oordeelde woensdag nog dat het 'chapter' in de hoofdstad mag blijven bestaan. Justitie had geëist dat de afdeling zou worden verboden.

Jammer joh!
----------------------------------------
Life's not a bitch - Aesop Rock
dap
038
Gepost door dap op donderdag 12-04-2007 om 19:35:11
omebob
AFCA
Gepost door omebob op donderdag 12-04-2007 om 19:39:56
hehe, als de jongens een feestje willen geven gebeurd dat ook wel hoor
----------------------------------------
forever young! afca cbs..
mixxman
Gepost door mixxman op vrijdag 13-04-2007 om 09:51:08
nja ik vind het maar aparte gasten
----------------------------------------
HEIDI, HEIDi, HEIDI, HEIDi, Ho
dap
038
Gepost door dap op zaterdag 21-04-2007 om 13:53:00
Hells Angels houden 'support party' in IJmuiden
Uitgegeven: 21 april 2007 12:58
Laatst gewijzigd: 21 april 2007 13:28

IJMUIDEN - In het clubhuis van de Hells Angels in IJmuiden vindt zaterdagavond een 'support party' plaats. Een week eerder werd een benefietfeest van de Angels in Amsterdam nog verboden door de gemeente, omdat de vergunningen niet op tijd zouden zijn aangevraagd.

De gemeente Amsterdam verklaarde toen dat de motorclub wel een besloten feest mocht geven, maar daar voelden de Angels niets voor.

Volgens een zegsman was het juist de bedoeling om mensen van buiten de club aan te trekken. Daarmee kan de motorclub geld inzamelen voor de juridische kosten die het moet betalen voor de rechtzaken waarin het is verwikkeld.

Westport

Op de website van de Hells Angels in IJmuiden, Westport genaamd, staat dat het feest bestaat uit 'food - booze - bands'. Ook presenteren de Angels hun dragrace-club S.I. Racing.

De politie zegt niets van het feestje te weten. "Maar als het feest in hun eigen clubhuis is, hoeven ze daar geen extra vergunningen voor aan te vragen. Pas als de bezoekers op straat gaan hangen, worden de voorschriften overtreden", aldus een woordvoerder.

Offensief

Het Openbaar Ministerie (OM) voert momenteel een civiel offensief tegen de zes in Nederland bestaande chapters van de Hells Angels. De rechters in Leeuwarden en Amsterdam gingen echter niet mee in de eis van het OM de afdelingen te verbieden.

Justitie heeft volgens de rechters niet hard maakt dat de Angels-afdelingen criminele organisaties zijn die de samenleving kunnen ontwrichten. Afgelopen dinsdag vroeg het OM nog de rechtbank in Maastricht om de plaatselijke afdeling van de Hells Angels te verbieden.
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0067 sec.