Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Radio, televisie en film /
-pascool-
Dubbelepuntnegen.
Gepost door -pascool- (Oscars Official) op zondag 05-08-2007 om 22:15:36
Sinds er voor de Amerikaanse première van Transformers een teaser trailer te zien was voor een onbekende film, is de halve filmwereld in de ban van « Cloverfield ». Ondertussen is al bekend geraakt dat Cloverfield een nieuw project is van J.J. Abrams, het brein achter hitseries als “Alias” en “Lost” en regisseur van Mission: Impossible III. Even goed nieuws is dat het scenario van Cloverfield geschreven is door Drew Goddard (“Buffy, The Vampire Slayer”, “Angel”, “Lost” en “Alias). De 32-jarige Goddard is immers één van de meest inventieve en fantasierijke scenaristen van zijn generatie en in combinatie met Abrams moet dat wel leiden tot iets unieks.

Het hele mystereie rond Cloverfield doet een beetje denken aan de promotiecampagne van The Blair Witch Project, nog steeds onovertroffen wat betreft hype en originaliteit. Daar zou Abrams en zijn Cloverfield wel eens verandering in kunnen brengen, wat dat dit nog maar het begin is, mag wel duidelijk zijn.


Trailer

http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/

https://www.youtube.com/watch?v=YzfNQkwwT3c


-----------------------------------------

Ik ben benieuwd
[ Dit bericht is gewijzigd door op 05-08-2007 @ 22:18:51 ]
Gaucho
bijna niet human
Gepost door Gaucho op zondag 05-08-2007 om 23:49:38
ik ga het wel tjekken, misschien is het wat. Ik krijg het nog druk volgend seizoen want ik volg ook Lost,Heroes en Prison Break
----------------------------------------
beng!
-pascool-
Dubbelepuntnegen.
Gepost door -pascool- (Oscars Official) op zondag 05-08-2007 om 23:57:50
het is een film tog? hoe wil je een serie maken van een beest dat NY terroiseert, maar anyway tof dat ze die sicke effects hebben terwijl ze handycam stylo filmen, maar ben wel erg benieuwd, verwacht er niet teveel van tho kan ook rete veel tegen vallen, als het maar geen godzilla gehalte krijgt, maar was wel onder de indruk van de trailer
Riestekorrel
DieKoeRentDieKoeNa
Gepost door Riestekorrel op maandag 06-08-2007 om 13:49:02
edit upcoming movies
[ Dit bericht is gewijzigd door op 06-08-2007 @ 13:49:45 ]

----------------------------------------
http://www.threshrecs.com/
 Index / Radio, televisie en film /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.008 sec.