Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /
SBU
Lieve kale dude - Godcomplex
Gepost door SBU op vrijdag 17-08-2007 om 20:11:31
Jaja vriend Chavez hangt weer de schreeuwlelijk uit. Al een paar keer laten doorschemeren dat ie wel intresse in de antillen heeft. Nu roept ie het ook hard op. Gaat Nederland dan toch nog een ouderwetse territoriale oorlog hebben deze eeuw?

Quote:
Chávez maakt aanspraak op Nederlandse Antillen en Aruba
Uitgegeven: 17 augustus 2007 18:17
Laatst gewijzigd: 17 augustus 2007 18:26

WILLEMSTAD - De Antillen hebben het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken ingeschakeld naar aanleiding van recente uitlatingen van de Venezolaanse president Hugo Chávez.
ANP

Dito Mendes de Gouveia, directeur van de directie buitenlandse betrekkingen van de Nederlandse Antillen heeft daarover contact met Den Haag opgenomen.

Chávez kondigde woensdag tijdens een toespraak voor het Venezolaanse parlement aan dat hij onderzoek wil laten doen naar de noordgrens van Venezuela.

Volgens de president zou alles wat zich binnen 200 zeemijl ten noorden van Venezuela bevindt bij dat land horen. De Nederlandse Antillen en Aruba liggen nog geen 40 zeemijlen ten noorden van Venezuela.

De Antilliaanse regering wil van het ministerie van Buitenlandse Zaken weten wat er naar aanleiding van de opmerkingen van Chávez moet worden ondernomen. De Antillen hebben geen eigen ministerie van Buitenlandse Zaken.

Uit de woorden van Chávez kan worden geconcludeerd dat de noordgrens van Venezuela grenst aan de Dominicaanse Republiek, Haïti en Puerto Rico.
{sub]Bron: nu.nl[/sub]
----------------------------------------
Leyla! : ik wilde even zeggen dat ik jou een eindbaas vind omdat je zomaar voor niks en in je vrije tijd een goede website en forum opzet als nlhh
Iminic
DE LAUWREAAT
Gepost door Iminic op vrijdag 17-08-2007 om 20:21:57
Ach, mocht het zover komen, dan heeft Amerika eindelijk een reden om met haar vriendjes Venezuela aan te pakken.
Hoewel het land haar handen nogal vol heeft aan de andere oorlog(en)/conflict(en).
----------------------------------------
It's a celebration, bitches, I just got back.
Mistletoe in my backpocket: kiss my ass. - Rocknesssss
SBU
Lieve kale dude - Godcomplex
Gepost door SBU op vrijdag 17-08-2007 om 20:36:32
Amerika neemt een behoorlijke hoeveelheid olie af van venezuele, en is daar deels wel afhankelijk van op de korte termijn. Dus of het echt openlijk steun zal geven is de vraag. Olie ergens anders vandaan halen zal een stuk duurder zijn. Niet alleen door hogere transportkosten, maar ook door hogere afneemprijzen ($0,01 verschil op een miljoen liter is best veel echt geld).

Nederlandse marine is lang niet sterk genoeg om een serieuze tegenstand te bieden. De luchtmacht zit te ver weg om echt iets uit te maken. Hoewel als deze éénmaal op sterkte is weinig echte moeite met de venezuelaanse luchtmacht zal hebben. Nadeel is dat de venezuelanen maar 40nm hoeven te vliegen en de Nederlanders zeker 300nm vanaf de dichtsbijzijnde basis.

Wel een mooie kans voor de nederlandse marine op eindelijk die tomahawks is zelf te testen.
----------------------------------------
Leyla! : ik wilde even zeggen dat ik jou een eindbaas vind omdat je zomaar voor niks en in je vrije tijd een goede website en forum opzet als nlhh
Quisha
Son of the soul
Gepost door Quisha op zaterdag 18-08-2007 om 11:15:49
Chavez is de man!
----------------------------------------
"Don't mind your competitiors, just do what you wanna do and what feels good!"
Schaduw Gepost door Schaduw op zaterdag 18-08-2007 om 14:52:38
Lekker bijdehand van 'm..
 Index / Algemene zaken /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.011 sec.