Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
Bibelot
Dordt=Dope!
Gepost door Bibelot op donderdag 06-09-2007 om 14:12:56
www.BIBELOT.net - projecten - Bibelot band boost

Speel jij in een *band*, maak je deel uit van een *hiphopact/crew* of kun jij als *singer/songwriter* een boost gebruiken? Schrijf je dan uiterlijk op maandag 17 september in voor de *Bibelot band boost 2008*!

De Bibelot band boost is de opvolger van de Kleine Prijs van Dordt en de leukste *bandcontest *van Dordrecht en omstreken. De prijs geeft beginnende bands, acts en muzikanten de kans zich te presenteren aan een groot publiek en een vakkundige jury. Popbands, hiphop acts, singer/ songwriters, metalheads; alle genres zijn welkom! Voor de deelnemende bands zijn er verschillende prijzen te winnen die hun carrière net die ‘boost’ geeft die nodig is. Het prijzenpakket loopt uiteen van optredens in de regio tot de mogelijkheid om een professionele demo op te nemen. Bibelot wil hiermee bands, acts en muzikanten uit de regio te helpen zich naar een hoger niveau te werken.

De Bibelot band boost heeft vijf voorrondes met elk een specifiek genre. Vooraf vindt een selectie plaats. De jury bestaat uit vakkundige mensen uit de muziekwereld. Ook het publiek heeft een stem en bepaalt wie er met de publieksprijs naar huis gaat!

Voor meer informatie over de Bibelot band boost kijk je hier <http://www.bibelot.net/content.aspx?id=118>. De eerste voorronde zal plaatsvinden op zaterdag 13 oktober!
----------------------------------------
31-01 Dordt=Dope met o.a. Diggy Dex, Manu en Appa! Check www.bibelot.net
Jspr
Gepost door Jspr op donderdag 06-09-2007 om 14:14:59
Als je 1x je site dropt zien we het ook wel hoor
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0084 sec.