Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
ronxp
Eerbeek Bounce
Gepost door ronxp op maandag 08-10-2007 om 14:16:34
R&B EN HIPHOP HERLEEFT TIJDENS EERBEEK BOUNCE



Vrijdag 19 oktober 2007 belooft een vetcoole, swingende en opwindende avond te worden. Deze avond zijn hiphop, R&B en swingbeat/new jack swing de absolute smaakmakers tijdens de eerste editie van het evenement ‘Eerbeek Bounce’. Daarmee haakt de organisatie - Brain Crackers Events en zaal Spoorzicht in Eerbeek - prima in op de revival van deze muziekstroom, die vooral in de jaren ’80 en ’90 zijn hoogtijdagen beleefde. In navolging van party’s als Reminisce, Soulvillage en New Jack City is er nu dus ‘Eerbeek Bounce’ in zaal Spoorzicht. Dus, wil je een lekker ‘ouderwets’ swingen? Zorg dan dat je er op vrijdag 19 oktober bij bent.

Back II The Old School
Met ‘Eerbeek Bounce’ word je teruggebracht naar de tijd van bekende discotheken als Metropool, Bluetiek-Inn, Imperium, Escape, maar ook Luxor in Arnhem. De organisatie heeft alles in het werk gesteld om op deze avond de sfeer van de party’s uit die tijd terug te brengen. ‘Eerbeek Bounce’ heeft als ondertitel ‘Back II The Old School’. Daarom hoor je op vrijdag 19 oktober hits voorbijgekomen van topartiesten als Boyz II Men, Montell Jordan, Kris Kross, De La Soul, Naughty By Nature, Guy, Jodeci, Johnny Gill, R. Kelly, Mary J. Blige en vele, vele anderen artiesten uit die tijd. Kortom, lekker Back II The Old School met de DJ’s van ‘Dat Ding! en The Freakbrothers.

DJ Team ‘Dat Ding!
Allereerst heeft ‘Eerbeek Bounce’ DJ Team ‘Dat Ding!’ gecontracteerd. DJ Team ‘Dat Ding!’ bestaat uit drie bekende DJ’s. Zo is The Packxsz een producer en party DJ uit Deventer, die in heel Nederland heeft gedraaid met diverse voorprogramma’s voor nationale én internationale artiesten. Elmer J en DJ Freez’ hebben in de jaren ’90 alle uithoeken van Nederland gezien. Zij draaiden regelmatig in De Swing en Plaza Di Christo in Apeldoorn. Elmer J draaide ook in Griekenland en de Filippijnen. DJ Freez’ draait tegenwoordig - op verzoek van de bekende website www.njs4e.com - ook in Londen. NJS4E.com ondersteunt dit evenement van Brain Crackers Events dan ook volledig.

Speciale act van R&B, Hiphop dansgroep Iconz
Tijdens ‘Eerbeek Bounce’ kan je genieten van R&B ,Hiphop dansgroep Iconz. Iconz is internationaal zeer succesvol. Recentelijk werden de dansers vierde op het WK in Bremen,waar 33 landen aan deelnamen. Hiphop dansgroep Iconz staat onder leiding van een drietal dansleraren van Dansschool Wensink uit Apeldoorn. Dit zijn zeer ervaren dansleraren. Zo heeft één van hen meegedanst in clips van onder andere Marco Borsato (Rood), Fouradi (Flipmuziek) en Brainpower (Afblijven).

The Freakbrothers
De organisatie is bijzonder trots dat de VJ’s van The Freakbrothers op ‘Eerbeek Bounce’ komen; dé video- en multimediaspecialisten bekend van alle grote zalen in Nederland. The Freakbrothers hebben samengewerkt met Ferry Corsten, Tiësto, Don Diablo en vele andere bekende DJ’s. Daarnaast zijn ze graag geziene gasten op evenementen als Impulz, Pink Pop, Lunapark, Q-Dance New Years Party en Dance For Life. The Freakbrothers staan de hele avond garant voor sfeervolle beelden ter ondersteuning van de muziek. Met hun camera’s brengen ze de DJ én het publiek in beeld. De beelden worden dan direct op een groot scherm geprojecteerd, zodat het publiek met volle teugen geniet. Kijk voor meer informatie op www.freakbrothers.tv. Dankzij DJ Team ‘Dat Ding!’, The Freakbrothers, Hiphop dansgroep Iconz en de specialisten van www.jdb-sound-light.nl wordt ‘Eerbeek Bounce’ een absolute sensatie.
Vrijdag 19 oktober
‘Eerbeek Bounce’ vindt op plaats op vrijdag 19 oktober 2007 van 22.00 – 02.00 uur in het zalencomplex van Spoorzicht, Loenenseweg 1 in Eerbeek. Toegang € 5,- en vanaf 16 jaar. Meer informatie op www.braincrackers.nl of www.spoorzichteerbeek.nl
Kolera
Gepost door Kolera op maandag 08-10-2007 om 14:24:45
eerbeek, dat is bij apeldoorn tog?
Mizou
OWJAHJOH??!
Gepost door Mizou op maandag 08-10-2007 om 14:41:12
whhaa ik heb een jaar lang stage gelopen in Eerbeek..ik was t bijna vergeten maar helaas!

----------------------------------------
www.serife.nl
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0078 sec.