Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /
lijn5 Gepost door lijn5 op dinsdag 23-10-2007 om 17:43:57
Start: eind oktober 2007
Duur: per direct, duur in overleg. 5 dagen pw.
Status: Vacant
Vergoeding: 227,- bruto per maand
Rubriek: Redactie/Productie/Communicatie/PR/Marketing/Research
Bedrijf: NPS
Bedrijfsinfo: De Nederlandse Programma Stichting (NPS) is een publieke omroep met bijzondere taken. Daar horen bijzondere programma's bij. Programma's die iedereen kent, zoals Sesamstraat, Het Klokhuis en NOVA (i.s.m. de VARA). Maar ook programma's voor liefhebbers van opera, jazz, dans en korte film. Informatie en cultuur, met een scherp oog voor de multiculturele samenleving; dat kenmerkt de programma's van de NPS. Elke dag op Nederland 3, op alle landelijke publieke radiozenders en 24 uur per dag op internet.


Stageinfo: Lijn5.com is een toonaangevend online radioplatform van de NPS dat zich richt op liefhebbers van hiphop, soul, reggae en aanverwante muziek. Daarnaast is er veel aandacht voor nieuws en actualiteiten. Lijn5 zendt dagelijks uit op www.lijn5.com en Radio 5. Jamrock, Dus Dat, Wat Anders zijn enkele van de Lijn5.com programma-titels.

Lijn5.com wordt gemaakt door een klein, jong en dynamisch team vanaf het Mediapark in Hilversum. Als stagiair ben je volop betrokken bij het hele productieproces en stellen we je eigen inbreng zeer op prijs.


Meer informatie: www.lijn5.com

Werkzaamheden: Als stagiair kun je bij Lijn5.com zelfstandig plannen uitwerken om zo het bereik van Lijn5 onder de doelgroep te vergroten. Denk hierbij aan ideeën voor de website, campagnes, sponsoring, merchandise en free publicity. Je draagt verder zorg voor teksten op de website, onze wekelijkse nieuwsbrief en in persberichten. De werktijden zijn doorgaans van maandag t/m vrijdag 11.00 - 19.00 uur.


Profiel: -Minimaal HBO niveau
-Voorkeur gaat uit naar studenten Media & Entertainment, Media & Cultuur, Marketing, Communicatie en dergelijke.
-Je hebt affiniteit met de doelgroep en dit specifieke muziekgenre.
-Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en eigen initiatief
-Je ziet het als een uitdaging acties te bedenken om Lijn5.com onder de specifieke doelgroep te brengen.


Reageren: Je kunt je brief richten aan: Jurre Bosman (lijn5@nps.nl)

Stuur een gerichte brief met je cv als attachment.

Kijk eerst op sollicitatieprocedure! http://www.mediastages.nl/new/index.php?act=load&page=procedure.htm Omdat je alleen stage kunt lopen als je een opleiding volgt moet je, als je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek, altijd je collegekaart of een bewijs van inschrijving tonen tijdens dit gesprek. Deze papieren moeten geldig zijn in de periode dat je stage gaat lopen!
[ Dit bericht is gewijzigd door op 23-10-2007 @ 17:44:27 ]
baggy
Gepost door baggy op dinsdag 23-10-2007 om 22:06:21
als deze stage plek volgend schooljaar ook openstaat meld ik mij gelijk aan....ziet eruit als een leuke stage lijkt mij. Niemand hier die in deze richting studeert of gaat reageren op dit aanbod? lijkt me een inkoppertje voor de hiphopfans...
 Index / Algemene zaken /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0098 sec.