Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Sport, hobby en vrijetijd /   [Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 ]
Bizzy_D
silly bitch
Gepost door Bizzy_D op vrijdag 21-12-2007 om 07:19:44
haha wat een clown die van Gaal, heb de beelden net terug zitten kijken, en me geschaamd, maar toch wel gelachen. zonde van 3 weken geleden maar het is niet elk jaar feest tegen dit soort clubs.
MaffeDodo
1312
Gepost door MaffeDodo op vrijdag 21-12-2007 om 17:28:08
Ouwe, 30 januari moetk ff vrij hebben hehe Ajax - psv.
----------------------------------------
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
wknvhv
Props
eh? hoessut
Gepost door Props op zaterdag 22-12-2007 om 11:36:54
wij staan bovenaan, wij staan bovenaan!!!


----------------------------------------
verre oosten, verder hoef ik je niet te melden
Bizzy_D
silly bitch
Gepost door Bizzy_D op zaterdag 22-12-2007 om 12:07:00
shiit gasten, AZ, Ajax, Feyenoord en PSV komen elkaar 3 keer tegen binnen 3 weken tijd. 13 januari Ajax - AZ en Feyenoord - PSV. 30 januari Ajax - PSV en Feyenoord - AZ. 2 februari AZ - PSV en Ajax - Feyenoord. lachen cruciale fase van het seizoen voor de top3 denk ik.
MaffeDodo
1312
Gepost door MaffeDodo op zaterdag 22-12-2007 om 16:42:35
Ja, zeker.. Spannende dagen. Ze hebben Ajax - psv midden in me tentamenweek gegooid.. Jammer, maar dan maar herkansen.

Door dat kutveld van die kloterotterdammers gaat excelsior - Ajax misschien niet door... Sjongejongejonge.
----------------------------------------
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
wknvhv
dap
038
Gepost door dap op zaterdag 22-12-2007 om 16:55:14
FC Zwolle koploper na verdiende overwinning op AGOVV

Op Sportpark Berg en Bos te Apeldoorn heeft FC Zwolle de kop gegrepen in de Jupiler League. Doordat RKC Waalwijk zondag pas in aktie komt, mag FC Zwolle zich voor anderhalve dag de trotse koploper noemen.

Op het kunstgras van AGOVV is FC Zwolle sinds de herintreding in het betaalde voetbal van AGOVV nog ongeslagen. Gisteravond werd deze reeks voortgezet door een 0-1 overwinning door een goal van Kleizen één minuut voor rust. Een snel genomen vrije bal van v/d Haar op Holla was voldoende om Kleizen een kans voor open goal te geven.

edit: o props zei t al
[ Dit bericht is gewijzigd door op 22-12-2007 @ 16:55:56 ]
Rem
Tourist
Gepost door Rem op zaterdag 22-12-2007 om 18:23:31
Quote:
'AZ haalt Deens international voor linkerkant'

22/12/2007 16:24

AZ heeft de door Louis van Gaal gewenste speler voor de linkerflank vastgelegd, melden diverse Deense media. Simon Poulsen sluit in januari aan bij de Alkmaarse selectie.

Poulsen is een 23-jarige linkermiddenvelder van FC Midtjylland. Hij kwam drie keer uit voor het Deense nationale elftal. Voor zijn club scoorde Poulsen vijf keer in 63 competitiewedstrijden.

Van Gaal sprak voor dit seizoen al de wens uit een linkerflankspeler aan te trekken. De blessures van Maarten Martens en Stijn Schaars maakten die noodzaak alleen maar groter.

Sebastien Pocognoli is inmiddels uitgegroeid tot de vaste linkermiddenvelder bij de Alkmaarders, maar de Belg is van oorsprong linksback. AZ legde eerder al de clubloze Kiki Musampa vast om de leegte op te vullen. (vi.nl)

Ben benieuwd, ik ken hem niet.
----------------------------------------
So don't get any big ideas. They're not going to happen
You'll go to hell for what your dirty mind is thinking
Bizzy_D
silly bitch
Gepost door Bizzy_D op zondag 23-12-2007 om 11:21:01
ik een beetje, heb wel dope dingen gezien in het Deense elftal van hem. Ben benieuwd
djayen
de liefste
Gepost door djayen op zondag 23-12-2007 om 13:21:17
ajax ligt te slapen?
----------------------------------------
joden
MaffeDodo
1312
Gepost door MaffeDodo op zondag 23-12-2007 om 13:37:53
Kanker, dat idee heb ik wel.. Allemaal met de hoofden bij de kerst zeker. Jezus..

Haha kankerlelijke goal maar hij zit, Maduro glijdt em erin na de redding van graafland op de vrije trap van Heitinga..

En net alweer afgekeurde goal van den ouden uit buitenspelpositie..
[ Dit bericht is gewijzigd door op 23-12-2007 @ 13:53:07 ]

----------------------------------------
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
wknvhv
djayen
de liefste
Gepost door djayen op zondag 23-12-2007 om 14:16:41
wat is dit man
----------------------------------------
joden
Gaucho
bijna niet human
Gepost door Gaucho op zondag 23-12-2007 om 14:17:04
veld is om te huilen man
----------------------------------------
beng!
MaffeDodo
1312
Gepost door MaffeDodo op zondag 23-12-2007 om 14:17:30
Niet alleen het veld..


Godverdomme dan speel je voor Ajax 1 en dan straalt er geen trots vanaf ofzo allemaal spelen als een krant. Godverdomme.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 23-12-2007 @ 14:21:24 ]

----------------------------------------
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
wknvhv
omebob
AFCA
Gepost door omebob op zondag 23-12-2007 om 15:08:05
wat een drama weer zeg.. wil er niet meer maan denken ook .. slappe hap

-----
hier een mooi stuk over ''Badge Kissers''

Theorie van Jerry Seinfeld: je bent geen fan van de speler, maar van het shirt met logo. Die blijven namelijk. Maar is dat wel zo? En: spelers kussen schaamteloos het logo van de club waar ze komend seizoen weer vertrekken.

In Engeland bestaat er een scheldwoord voor dat soort figuren: badge kissers. De bedoeling is dat je een vies gezicht trekt als je het uitspreekt, alsof er een stuk zeep op je tong ligt. Badge kissers staan gelijk aan egotrippende zakkenvullers die niets begrijpen van de ware voetbalcultuur. Pseudo-loyaliteit in zijn onsmakelijkste vorm.

Frank Lampard is de ergste. Lebberend, smakkend en kwijlend trekt hij de wereld over, zogenaamd trouw aan de club van zijn dromen. Tientallen keren heeft Lampard het logo van Chelsea al gekust, de club die hem een kleine twee ton salaris betaalt. Per week. Beduidend meer dan West Ham United, de Londense rivaal waar hij als kind opgroeide.

Lampard likte het Chelsea-logo het vaakst toen hij met de clubleiding in onderhandeling was over een nieuw contract. De middenvelder vond 150.000 euro per week wat aan de magere kant en speelde het hard: snel wat ponden erbij of weg was Frank. Ondertussen bleef hij maar lebberen aan de leeuw op zijn borst. Elke week, elke wedstrijd werd de kus langer en natter.

Wayne Rooney maakte het een tijdje geleden al net zo bont, door zijn lippen op het embleem van Manchester United te drukken. De geboren Evertonian - ‘Blue till I die’ - schoffeerde met een stalen gezicht zijn vrienden van vroeger, die wél trouw bleven aan de club van hun hart. Rooney hoeft nooit meer terug te keren op Goodison Park, al helemaal niet om af te bouwen.

Loyaliteit is iets voor voetbalsupporters, niet voor voetballers. Wie het niet begrijpt, moet ervan afblijven. In een wereld vol glimmende reclamecampagnes, miljoenentransfers en multifunctionele stadions blijft er al zo weinig over. Het shirt en het logo zijn het enige overgebleven eigendom van de ware fans. Symbolen van loyaliteit, eendracht en verbondenheid.

Het is opmerkelijk hoe onzorgvuldig clubbestuurders daarmee omgaan. Bij Ajax werd de klassieke Griekse kop uit het clublogo in 1991 vervangen door een zielloos hoopje lijnen. Aan de hevige protesten van supporters werd de laatste jaren geen gehoor gegeven, omdat het nieuwe embleem ‘beter past bij de toekomst van Ajax’. Bovendien borduurt het een stuk gemakkelijker op vaantjes, shirtjes en sjaaltjes, dat scheelt ook.

Bij het mondaine Chelsea werd wél geluisterd naar de fans. Daar werd het klassieke logo - een leeuw op een rond schild - twee seizoenen geleden in ere hersteld. Sindsdien kust Lampard het embleem alleen maar gretiger.

In Nederland veranderden talloze clubs de laatste jaren hun emblemen, vaak aangestuurd door snelle marketing- en reclamebureaus. Het oude NAC-logo, drie letters in retro-stijl, werd midden jaren negentig in de prullenbak geschoven ‘omdat de letters van boven naar beneden aflopen’. Volgens de designers zou het sportieve neergang suggereren en ze trokken er een serieus gezicht bij. Je moet er maar opkomen.

En dan zijn er nog de shirts, al jaren bevuild door lelijke bedrijfsnamen en rare fratsen van de kledingsponsor. Moeilijke kraagjes, schunnige dessins, ingewikkelde streepjes; geen shirt was de afgelopen decennia heilig. Zelfs het klassieke kakkerlakken-tricot werd nooit meer zo mooi als vroeger, met de editie van het seizoen 1997/98 als dieptepunt. Adidas trok zomaar drie strepen verticaal over het shirt, dwars door de grens tussen rood en wit.

Als er iets was wat NEC authentiek maakte, dan was het dat unieke, stijlvolle thuisshirt in rood-zwart-groen. Je kunt het een onooglijke combinatie vinden, maar het gaf de Nijmeegse club in elk geval een eigen, karakteristiek gezicht. Totdat een ontwerper aan de haal ging met het design en NEC de laatste jaren in een gekunsteld, foeilelijk hansopje speelt.

Liefhebbers van voetbalshirts vormen een subcultuur, compleet met fora, internetsites en discussieavonden. Elk jaar verandert een beetje voetbalclub minstens twee keer van shirt, dus de gespreksstof is oneindig. In Engeland bestaan er uitgebreide boekwerken over de geschiedenis van het voetbalshirt. True Colors van auteur John Devlin is een aardig standaardwerk, al gaat het boek niet verder terug dan het jaar 1980.

Op de website www.historicalkits.co.uk is een onuitputtelijke database te vinden van alle clubs die ooit op profniveau hebben gespeeld in Engeland of Schotland, compleet met de tenues waarin zij per seizoen speelden. Vermakelijk is de lijst van lelijkste shirts ooit. Zo hobbelde Brighton Hove Albion in 1991 rond in blauw-wit gestreepte broekjes, zo blijkt. En twee jaar later spande Stockport County de kroon met een bizar ontwerp Als je computerscherm er zo uit zou zien als dit shirt, zou je m gelijk uit het raam gooien, luidt het commentaar ernaast.

Hoe schaamteloos clubs misbruik maken van de liefde van supporters voor hun shirt, bleek in maart 1998. ,,Je moet wel erg lomp zijn als je dertig pond betaalt voor een vodje dat we ergens in Azië voor vijf pond laten maken, vonden de Newcastle United-bobo’s Freddy Shepherd en Douglas Hall. Die uitspraak verscheen in chocoladeletters in het tabloid News of the World, dat het duo vakkundig in de val had gelokt met een als sjeik vermomde reporter.

Alleen de voetbalsupporter is nog trouw en loyaal. Van vrouw of politieke partij kun je wisselen, maar een club kies je voor altijd en eeuwig; zoiets. De fan is niet naïef, ook hij weet dat loyaliteit uiteindelijk een illusie is. Maar die illusie moet wel in stand worden gehouden. Het vormt een essentiële bodem onder het voetbal; zonder uitzicht op loyaliteit is de sport een lege huls en verliezen voetbalclubs hun bestaansrecht. Een supporter wil ergens deel van uitmaken, er onvoorwaardelijk bij horen.

Niet-voetballiefhebbers kunnen er weinig mee. Merktrouw bestaat, maar een McDonalds-fan gaat best een keer naar Burger King als het echt niet anders kan. En iemand die Sisi lekker vindt, staat niet boos op van het terras als er alleen Fanta in huis is. ,,Ik ben niet geïnteresseerd in voetbal, ik ben geïnteresseerd in Chelsea, zei wijlen Chelsea-directeur Matthew Harding ooit. Niemand vond dat een rare uitspraak van Harding, van jongs af aan een vurig supporter van zijn club.

Thierry Henry - ook een vermaard badge kisser - had amper gezegd dat hij Arsenal voor eeuwig trouw zou blijven, of hij vertrok naar FC Barcelona. Bij voetballers werkt het niet, op de één of andere manier.

Vooruit, Ger Senden had het logo van Roda JC best eens mogen kussen, na achttien seizoenen trouwe dienst. En als Jean-Paul de Jong af en toe eens knuffelt met het embleem van FC Utrecht, valt hem weinig te verwijten.

Maar laat de symbolen van een club zoveel mogelijk bij de fans. Trainers, spelers, masseurs, kantoormedewerkers; allemaal wisselen ze haast achteloos van club. Sneller dan het geluid en meestal voor een beter salaris.

Slechts de supporter blijft over, met het shirt om de schouders en het logo op de borst.
----------------------------------------
forever young! afca cbs..
MaffeDodo
1312
Gepost door MaffeDodo op zondag 23-12-2007 om 15:27:11
Mooi stuk.. Zitten zeker waarheden in.
----------------------------------------
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
wknvhv
Mutz
Gepost door Mutz op zondag 23-12-2007 om 15:33:53
meesterlijk weekend
koploper, mooie loting UEFA, en een ajax dat verliest van de hekkensluiter draaaama
deking
Dr. Cooper
Gepost door deking op zondag 23-12-2007 om 17:51:01
Hahahaha ajax, zat te lunchen met een vriendin en kreeg smsje op mijn telefoon en kon een schreeuw niet onderdrukken.
Gaucho
bijna niet human
Gepost door Gaucho op zondag 23-12-2007 om 18:50:09
over 10 minuten Barca tegen Real Madrid

----------------------------------------
beng!
Gaucho
bijna niet human
Gepost door Gaucho op zondag 23-12-2007 om 21:07:54

----------------------------------------
beng!
djayen
de liefste
Gepost door djayen op zondag 23-12-2007 om 23:41:07
die was wel vies hard overigens
----------------------------------------
joden
Buitengewoon Gepost door Buitengewoon op zondag 23-12-2007 om 23:51:03
pff erggg
----------------------------------------
ya diggg
MaffeDodo
1312
Gepost door MaffeDodo op maandag 24-12-2007 om 00:21:08
Die was echt erg inderdaad.. Maar goed, het is ook geen verdediger..
----------------------------------------
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
wknvhv
Rem
Tourist
Gepost door Rem op woensdag 26-12-2007 om 13:08:00
Graafschap - AZ afgelast, kut.
----------------------------------------
So don't get any big ideas. They're not going to happen
You'll go to hell for what your dirty mind is thinking
BAR-T
beter doe je normaal..
Gepost door BAR-T op woensdag 26-12-2007 om 13:19:31
ja echt kut ... had wel weer zin om te juiche voor graafschap
----------------------------------------
http://www.sexy-lena.com/?uid=427833
MuSS070
KNVB MAFIA!
Gepost door MuSS070 op woensdag 26-12-2007 om 13:21:21
Die numme 2 is ook geen aanvaller hehehe
----------------------------------------
life is just life, who the hell gives a fuck
keyzr1
the great
Gepost door keyzr1 op woensdag 26-12-2007 om 14:03:38
Goeie read over de badge kissers!
Bij mij komt gelijk Sheva in gedachte... die na 7jaar Milan in de eerste pot bij Chelsea zn shirt ging kussen.


----------------------------------------
http://www.greatkeyzr.com
Straight Out The Fuckin' Dungeons Of Rap
Nickert
boss
Gepost door Nickert op woensdag 26-12-2007 om 14:39:05
3 punten zijn weer binnen voor Feyenoord
SimonS
SimonSays
Gepost door SimonS op woensdag 26-12-2007 om 17:03:34
groningen slacht psv weejoo, miss in de score niet zo zeer maar jesus wat zijn ze weggespeelt!!
----------------------------------------
joahh
deking
Dr. Cooper
Gepost door deking op woensdag 26-12-2007 om 18:50:06
hehe feyenoord op top
-fotosynthese-
vankwaadtoterger
Gepost door -fotosynthese- op woensdag 26-12-2007 om 18:54:57
feyenoord whut!!
----------------------------------------
free eppo & tjerkovara
D_Original
Sjawel Sjeweet
Gepost door D_Original op woensdag 26-12-2007 om 20:48:09
Quote:
Modric voor 19,5 miljoen naar Ajax

Nadat onder andere de Telegraaf en de Kroatische krant CroatiaBiz meldde dat Ajax een akkoord zou hebben met Luka Modric staat dit nu ook vermeldt in een andere zeer betrouwbare Kroatische krant namelijk de krant Vjesnik. Deze krant weet zelfs al het transfer bedrag van ca. 19,5 miljoen euro te meldden.

Modric tekent volgends de krant komende week een contract voor 3,5 jaar. Ook staat er in het contract van Modric een clausule wat de weg naar de absolute Europese clubs mogelijk maakt. Voor 26 miljoen mag Modric namelijk vertrekken uit Amsterdam, dit bedrag gaat echter pas in nadat hij een jaar in Amsterdam is.


http://ajax.punt.nl/?id=403850&r=1&tbl_archief=&
----------------------------------------
boys dragen uggs, afgezakte skinny jeans
voelen zich hip hop in een played out urban scene
Nickert
boss
Gepost door Nickert op woensdag 26-12-2007 om 21:02:17
Hij zou ook al een contract getekend hebben bij Chelsea dat hem zou verhuren aan PSV, Juventus zou al overeenstemming over een contract met Modric hebben en nog meer clubs zouden hem al bijna binnen hebben. Eerst zien dan geloven. Zou wel een aanwinst voor de NL competitie zijn.
Jspr
Gepost door Jspr op donderdag 27-12-2007 om 13:56:31
Quote:
Trabelsi krijgt een kans bij Olympique Marseille

27/12/2007 12:21

De moeizame zoektocht naar een nieuwe club heeft Hatem Trabelsi in Marseille gebracht. De Tunesiër mag zich gaan bewijzen bij l'OM.

Volgens La Provence meldt Trabelsi zich op oudejaarsdag in Marseille voor een stage, die moet uitmonden in een contract. Eerder zag de dertigjarige oud-Ajacied een overgang naar onder meer Saudi-Arabië op het laatste moment afketsen.

Na zijn vertrek bij Manchester City probeerde Trabelsi onder andere een contract te verdienen bij Le Mans en Anderlecht. Beide clubs gingen niet in zee met de oud-Ajacied, die op 31 maart tegen Newcastle United voor het laatst binnen de lijnen kwam.


vi.nl


eindelijk, ik gun het hem van harte.
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
KRStarr
Back in business
Gepost door KRStarr op donderdag 27-12-2007 om 14:05:39
Vet.

Vanavond naar Ajax-Twente vak 124, rij 6....fucking chille plek. Hopelijk dat het sportief wel wat beter gaat dan afgelopen weekend.
----------------------------------------
BBRRAAPPPP!!!!
Gaucho
bijna niet human
Gepost door Gaucho op donderdag 27-12-2007 om 14:09:38
ik kon ook maar mijn vriendin is jarig dus ging allemaal niet door. Ik denk dat het eeng elijkspel wordt vanavond want Twente is de best voetballende ploeg van NL
----------------------------------------
beng!
Jspr
Gepost door Jspr op donderdag 27-12-2007 om 14:12:04
Tja, gelukkig zegt dat tegenwoordig niet zo veel (niet dat het dat ooit wel deed maar je snapt me).
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
Bizzy_D
silly bitch
Gepost door Bizzy_D op donderdag 27-12-2007 om 17:15:39
ik vind 19,5 miljoen ( als het zo is ) schandalig veel voor Modric, daar kunnen ze beter wat ervaring in die jonge ploeg voor kopen.. Lekker voor Trabelsi, al denk ik dat Ajax die graag terug zou willen hebben, altijd een hele nuttige back gevonden
MaffeDodo
1312
Gepost door MaffeDodo op donderdag 27-12-2007 om 17:20:48
Modric is elke cent van die 19,5 miljoen waard want een jaar later komt Real Madrid en dan verdien je het dubbele terug. Net zoals Suarez die 8 miljoen ofzo ook echt wel waard was. Daar kunnen ze ook alleen nog maar winst op maken.

Maar ik praat me veel te financieel, niks voor mij. Ajax pakt vanavond de 2e plaats weer. Reken er maar wel op!

En Trabelsi.. Tsja, het is een moeilijke jongen maar vergeleken met de huidige rechtsbacks toch wel een verrekte goeie. Van mij mocht 'ie ook wel weer bij Ajax aan de slag.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 27-12-2007 @ 17:21:48 ]

----------------------------------------
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
wknvhv
djayen
de liefste
Gepost door djayen op donderdag 27-12-2007 om 21:22:27
Huntelaar whot
----------------------------------------
joden
MaffeDodo
1312
Gepost door MaffeDodo op donderdag 27-12-2007 om 21:24:20
Let op die assist van Siem de Jong. Tof hoor, dat die jongen steeds mee mag en doen en het ook nog goed doet.

Zo, tering he ik schrok ff van die goal van die kakkerlak huysegems maar die braafheid heeft het weer goed gemaakt.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 27-12-2007 @ 21:55:55 ]

----------------------------------------
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
wknvhv
Mutz
Gepost door Mutz op donderdag 27-12-2007 om 22:24:16
daymm ajax toch, laatste minuut de punte de prullebak in
Leyla
Gepost door Leyla op donderdag 27-12-2007 om 22:27:34
And the winner is:
Quote:
Gaucho schreef op 27-12-2007 @ 14:09
ik kon ook maar mijn vriendin is jarig dus ging allemaal niet door. Ik denk dat het eeng elijkspel wordt vanavond want Twente is de best voetballende ploeg van NL

----------------------------------------
Life's not a bitch - Aesop Rock
MaffeDodo
1312
Gepost door MaffeDodo op donderdag 27-12-2007 om 23:23:00
Beetje jammer inderdaad.
----------------------------------------
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
wknvhv
Rallic
Molotov IV
Gepost door Rallic op donderdag 27-12-2007 om 23:27:23
Quote:
Mutz schreef op 27-12-2007 @ 22:24
daymm ajax toch, laatste minuut de punte de prullebak in

----------------------------------------
Yo, Dre....produce me some dope beats, so i can write Detox in one week
KRStarr
Back in business
Gepost door KRStarr op donderdag 27-12-2007 om 23:43:45
Er zaten gewoon motherfucking twentesupporters in ons vak, motherfuckers.

Voor de rest wel aardige wedstrijd jammer van de uitslag, suarez wel weer slachtoffer van zn (eigen opgebouwde) reputatie.

Sucks hard. Nou na de winterstop alles goed maken in de superweek.
----------------------------------------
BBRRAAPPPP!!!!
MaffeDodo
1312
Gepost door MaffeDodo op vrijdag 28-12-2007 om 00:48:44
Quote:
KRStarr schreef op 27-12-2007 @ 23:43
Er zaten gewoon motherfucking twentesupporters in ons vak, motherfuckers.

Voor de rest wel aardige wedstrijd jammer van de uitslag, suarez wel weer slachtoffer van zn (eigen opgebouwde) reputatie.

Sucks hard. Nou na de winterstop alles goed maken in de superweek.


Het vak niet uitgeslagen?
----------------------------------------
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
wknvhv
KRStarr
Back in business
Gepost door KRStarr op vrijdag 28-12-2007 om 11:55:43
Nee, zat 122, zaten nogal voorraan hun, kregen wel paar x bier op hun gegooid etc en die vriend van mij werd al psycho .
----------------------------------------
BBRRAAPPPP!!!!
MaffeDodo
1312
Gepost door MaffeDodo op vrijdag 28-12-2007 om 15:16:25
Hehe, ik zou het ook niet kunnen waarderen. Maar goed:
Quote:
"PSV is een grote club, maar ergens in mijn hart wist ik meteen dat het Ajax zou worden", kijkt Kennedy terug. "Alleen de naam al, wie wil daar nou niet voetballen?"


Deze gedachte mist er bij de meeste spelers van Ajax momenteel. Daarom presteren ze wat minder is mijn mening.
----------------------------------------
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
wknvhv
Gaucho
bijna niet human
Gepost door Gaucho op vrijdag 28-12-2007 om 18:53:05
gelul... Ajax mist gewoon kwaliteit. Na de winterstop komt het wel goed als Davids en Vermaelen terug komen + nieuwe aankopen. Het is nu gewoon even doorbijten tot aan de winterstop
----------------------------------------
beng!
mixxman
Gepost door mixxman op vrijdag 28-12-2007 om 18:57:48
tja het hele nederlandse voetbal mist kwaliteit. De competitie is gewoon zwak geworden. Het is geen toeval dat clubs als twente en roda mee komen met de top. Nu maakt ajax ff wat misstappen maar dan gebeurd het weer bij een andere club uit de top 3. Opzich maakt het de competitie wel leuker, maar internationaal gezien kunnen ze zichzelf beter de moeite van een reis besparen.
----------------------------------------
HEIDI, HEIDi, HEIDI, HEIDi, Ho
 Index / Sport, hobby en vrijetijd /   [Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 ]
© 1998 - 2019 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.263 sec.