Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Internet en computer /
Swike
Newskool
Gepost door Swike op woensdag 19-12-2007 om 13:16:47
http://video.google.com/videoplay?docid=7839230871595849116&q=bram+vermeulen&total=92&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Quote:
www.untoldmysteries.eu

'In Den Beginne' over o.a. Zacharia Sitchin, Vreemde Archeologie, Pre Bijbel texten ... alle » RVU IN DEN BEGINNE...

Bram Vermeulen gaat in In Den Beginne . . . op zoek naar het ontstaan van de mens en zijn beschaving op aarde. De Soemerische kleitabletten, die gelden als de eerste geschiedschrijving van onze historie, voeren Bram langs scheppingsverhaal en evolutietheorie naar een onthullende constatering. Maandag 5 januari, Nederland 3, 20.05-21.00 uur, bij de rvu

Doeken over de ontstaansgeschiedenis van de mens geschilderd door Jesse Faber en Bram Vermeulen. Foto: Wim Kluvers

Op 4 september 2004 overleed cabaretier en schrijver van Nederlandstalige liederen Bram Vermeulen. Voor de RVU /// educatieve omroep maakte hij een aantal opzienbarende televisie- en internetproducties.

Vermeulen werd op jonge leeftijd opgeleid tot professioneel volleyballer. Op zijn zestiende werd hij spelverdeler van het Nederlands volleybalteam. In de jaren zeventig werd hij bekend met de cabaretformatie Neerlands Hoop, waarvan ook Freek de Jonge deel uitmaakte. Neerlands Hoop baarde vanaf het begin, in 1968, opzien door een combinatie van harde, politiek geëngageerde teksten met rock 'n roll. De actie tegen de deelname van het Nederlands elftal aan het WK-voetbal in 1978 in Argentinië maakte hen bij sommigen onbemind.

Nadat Vermeulen en De Jonge zelfstandig verder gingen, maakte Vermeulen nog vele albums. Hij had met zijn band De Toekomst begin jaren tachtig een hitje met het nummer Politiek. In 1995 won hij de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste cabaretlied, Een doodgewone jongen. Hij kreeg ook enkele Edisons, onder meer voor de albums Doe Het Niet en Bram.


Check het.
----------------------------------------
He that would live in peace and at ease, must not speak all he knows, nor judge all he sees.
Swike
Newskool
Gepost door Swike op donderdag 03-01-2008 om 13:51:41
Heeft niemand dit gechecked?
Stumpers.
----------------------------------------
He that would live in peace and at ease, must not speak all he knows, nor judge all he sees.
 Index / Internet en computer /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0083 sec.