Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Goodje Gepost door Goodje op vrijdag 08-02-2008 om 18:54:42
Ik weet dat dit een hiphop forum is maar er zijn altijd veel hiphop mensen die deze muziekstroom goed trekken of zelfs zelf betrekken in hun mixjes. Maar als het echt verboden is haal het dan maar weg.





7 maart is het weer tijd om de bass speakers open te breken want op deze speciale subway editie is niemand minder dan onze eigen Nicon jarig!! Voor deze gelegheid heeft onze birthday boy 3 van zn favoriete producers uitgenodigt om er een verjaardag van te maken die je niet zo snel zal vergeten!
Bovenaan nicon's verlanglijstje staat SCUBA aka. Paul Rose.. DE man achter het label "Hotflush" en de geweldige "Space & Time" compilatie..deze hebben voor heel wat verandering heeft gezorgt binnen het dubstep genre in het afgelopen jaar. Met zijn spaced out sounds en minimalistische aanpak weet hij met weinig, veel te creeeren.
Op nr 2 staat.. THE OTHERS... Op de afgelopen edities werden hun tunes zo hard ge-rewind dat ze wel moesten komen! Met hun releases op Tempa, Dub Police, Boka hebben ze bewezen ware wobble helden te zijn.. zij zullen special voor subway hun ziekste, hardste, smerigste tracks meenemen om het systeem weer op volle toeren te laten lopen!! so bring dem earplugs!!
Maar aan het einde van rit kan het feest niet doorgaan zonder de subway crew zelf... Chillum, T-Mus en Nicon zullen de avond zoals gewoonlijk weer inleiden en afsluiten met lyrical support van de MC Dart & Sun O.C. niet te vergeten dat VJ Lennart natuurlijk weer de vetste visuals uit de kast trekt om subway weer dat beetje extra te geven!

SCUBA (Hotflush / Souljazz)
THE OTHERS (Tempa / Dub Police / Boka)
NICON (Subway / Birthday Boy)
CHILLUM (Subway)
T-MUS (Subway)

hosted by:
MC DART & SUN O.C. met puntjes!

Damage: 8 euro

Waar: Waterfront, Rotterdam
Arihasj
skip mijn eigen intro's
Gepost door Arihasj op zaterdag 09-02-2008 om 13:08:20
ja dit is best erg. Er is dubstep topic, drop daar die shit voortaan maar in
----------------------------------------
Wu, Tang, Wu, Tang, Wu, Tang, Wu, Tang
Wu, Tang, Wu, Tang, Wu, Tang, it's on your brain
Goodje Gepost door Goodje op maandag 11-02-2008 om 12:25:19
Ja, had hem net gevonden k drop het daar wel
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0055 sec.