Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Steffert Gepost door Steffert op maandag 31-03-2008 om 16:43:03
Kubus & BangBang!
‘Geloof, hoop en f*kking vette beats!’

Zwolse producer Kubus verdiende zijn sporen met onderscheidende producties voor onder meer Opgezwolle, DuvelDuvel, Jawat en Typhoon. Solodebuut ‘Buitenwesten’ en duoplaat ‘Microphone Colossus’, met Sticks van Opgezwolle, zetten zijn door electro, techno en drum ’n bass besmette stijl definitief op de kaart. De tijd is rijp voor een derde volledig door Kubus geproduceerde plaat, en zie daar het resultaat ‘Learning Curve’! Met deze plaat wordt de belofte ‘Kubus’ meer dan ingelost.. een album ontstaan uit een gezonde dosis ‘geloven, hopen en f*kking vette beats’, en natuurlijk last but zeker not least; de imposante bijdrage van Ierse Jamaicaan BANG BANG!

Import MC.
Voor Learning Curve wijkt Kubus van het welbekende Nederlandstalige pad, achter de mic staat ditmaal namelijk een import-mc in plaats van een landgenoot. De Britse BangBang komt oorspronkelijk uit Zuid-Oost London, is half-Jamaicaans en half-Iers, woont momenteel in Amsterdam en vertrouwt volledig op de oerhollandse Kubus voor de muzikale invulling van het album. Zijn openhartige rapstijl houdt het midden tussen typisch ‘Engelse Grime’ en spoken word, beter bekend onder de noemer ‘city speak’.

WAAR? - PAARD VAN TROJE!! http://www.paard.nl

EN WAT MOET IK NOG MEER WETEN?:

Vrijdag 11 april
KUBUS & BANG BANG
Hiphop / zaal open: 19:30, aanvang: 20:30 / € 12,50

 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0067 sec.