Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
GekkeGerda Gepost door GekkeGerda op woensdag 23-04-2008 om 17:04:01
vrijdag 27 juni
KUBUS & BANGBANG
Underground en trendzettende hiphop met hoogstaande kwaliteit
open 20:30 / aanvang 21:00 / € 10,00

Met het vertrek bij het grote hiphop label TopNotch maken ze duidelijk waar ze voor staan en welke koers ze uit willen varen. Het duo Kubus & BangBang timmert aardig aan de weg en na de platen 'Learning Curve' en 'Pie & Mash' is het duidelijk dat deze gasten potentie hebben om een hiphop duo van wereldformaat te worden!

Kubus

Hij is de eerste Nederlandse hiphop producer die een soloplaat uitbracht en heeft voor z'n producties samengewerkt met hiphop grootheden zoals: Opgezwolle, DuvelDuvel, Sticks, Jawat, en Typhoon. Zijn roots liggen in de electro, techno en drum & bass wereld maar inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de hiphopscène.

BangBang

De Engelse rapper BangBang heeft zowel Jamaicaanse als Ierse roots en heeft een woelig leven achter de rug met buitensporige tekens van geweld, drugs en criminaliteit. Zijn ziel is bewerkt met de sporen van intens verdriet, de hardheid van het straatleven en sociale isolatie. Desalniettemin is hij geen standaard-rapper en verteld hij z'n verhalen in poëtische wijze waarbij raps worden afgewisseld met zang en zang afgewisseld wordt met teksten die hij opzegt.


----------------------------------------
Zwolle leeft, Zwolle is, Zwolle weet hoe het zit...
GekkeGerda Gepost door GekkeGerda op dinsdag 24-06-2008 om 09:55:23
Aanstaande vrijdag dus. Support is Twee Ons.
----------------------------------------
Zwolle leeft, Zwolle is, Zwolle weet hoe het zit...
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0064 sec.