Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Studio- en audiotechniek /
grooveron
Soundproducer
Gepost door grooveron op donderdag 05-06-2008 om 22:16:48
Digital music & recording event.
Zaterdag 14 Juni 2008 @ I4-Muzique
I4-Muzique is al jaren hét contactadres voor iedereen die zich bezig houdt met computers, interfaces, recording, geluid en muziek. En nu organiseren zij voor de 2de maal het:

“Digital Music & Recording Event”

Dit event is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met het produceren, opnemen en creëren van muziek. Een must voor producers, Rappers, Hip Hop producers, DJ's, geluidsstudio’s enz.

Tijdens het “Digital Music & Recording Event” kunt u als bezoeker apparatuur uitproberen en zich op de hoogte laten brengen van de laatste nieuwtjes in de Hightech recording wereld.
Daarnaast hebben we alle toonaangevende importeurs in huis die in de 5 ruimtes in onze winkel interessante workshops geven.

I4-Muzique’s “Digital Music & Recording Event” is daarmee het compleetste event voor iedereen die met computers, muziek en recording bezig is.

Het I4-Muzique “Digital Music & Recording Event” wordt gehouden in de winkel aan de Hoogstraat 151 te Eindhoven. De winkel is uitgebreid met een aantal extra ruimtes waar alles op het gebied van HighTech audio en studio materiaal wordt getoond. Verder worden in een aantal ruimtes workshops gegeven van onder andere MI7 (Ableton ,Steinberg), Digidesign (Protools), RME, Amptec (Moog, Native instruments), Eye 4 Systems, Mafico (Plugiator, Rode, Event) en DSI Synthesizers, Helios, Lynx Audio Toft, Sennheiser
TC electronic met Konnekt 48, mastering met power Core.
East west en Cakewalk
M-Audio, Connective

Tevens hebben we een aantal unieke product introducties vooral voor de Hip Hop scene:
Uaudio 710 Twinfinity
Nuemann TLM 67
Novation Nocturn
sE sE4400

Meer informatie over het “Digital Music & Recording Event” op www.dmre.nl en via deze eenmalige info topic.
Zoek je dus Software, Microfoons en vooral tips en tricks voor het maken van proffesionele demos kom kijken en vraag het aan de experts, synthesizers, midi controllers, microfoons, mengtafels, geluidsmonitoren en outboard equipment.
 Index / Studio- en audiotechniek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0082 sec.