Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
inTOWN
www.in-town.nl
Gepost door inTOWN op dinsdag 24-06-2008 om 04:04:09
Hiphop Liefhebbers opgelet!!! De maandelijkse Classic Material party heeft een zeer bijzondere gast uitgenodigd voor de editie van 28 juni.
Deze wereldkampioen mixen en scratchen "Rock's tha Party" en won ooit zowel de New Music Seminar DJ Championship in New York, de DMC American Mixing Championship in LA en de DMC World Championship in London eind jaren 80. Singles zoals 'Ugly People Be Quiet', 'Find An Ugly Woman', en 'Where's the Party At?' brachten hem hoog in de Billboard lijsten.
In 1998 werd hij geintroduceerd in de DMC Technics Hall of Fame met de titel 'The World's Greatest DJ'.


Het verhaal gaat rond dat niemand het tegen deze man durft op te nemen omdat hij er altijd een feestje van maakt en legendarische "skills" oftewel scratch en mix technieken heeft. Behalve dan onze eigen All Star Fresh die in de jaren 80 met deze idool in de finale stond van de DMC World Supremacy.
Maar deze man is ook nog een legendarische party dj. Het is dus niet meer dan logisch dat All Star Fresh hem heeft uitgenodigd voor Classic Material waar ze samen met DJTLM & MC Deams de avond tot grote hoogte gaan brengen.

Niet komen = spijt hebben.

CLASSIC MATERIAL
SPECIAL GUEST: DJ Cash Money
+ DJ All Star Fresh, DJ TLM & MC Deams
Zaterdag 28 juni 2008
Melkweg - Amsterdam
24.00 - 05.00 uur
9 euro (geen verplicht lidm) | Leden: 8 euro
www.classicmaterial.nl
www.classicmaterial.hyves.nl
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0116 sec.