Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
FinD Gepost door FinD op donderdag 10-07-2008 om 18:35:17
Dit is wat ik dit jaar mee help organiseren, ik zit in de coordinate van het hele gebeuren.
Zeer leuk festival met diverse muziek stijlen.

Dus als je tijd en zin hebt, komen!!
----

www.zebrafestival.nl
Hyves
MySpace

Het Zebra festival is een tweedaags muziekfestival in en rond De Bunker en De Eendracht in Gemert. Ieder jaar bezoeken ongeveer 2000 lokale belangstellenden het festival. Een evenement voor jong en oud uit Gemert en omstreken. Inmiddels is het festival toe aan haar 20e editie. Voor de tweede keer in de historie van Zebra maakt het podium van De Eendracht deel uit van het festival. Daarmee komt het aantal podia op drie.

Sleutelbosch Plugged Stage
Om ook het jonge talent wat Gemert-Bakel en omstreken rijk is een podium te bieden, is er dit jaar voor gekozen om het podium in de tent op vrijdagavond om te toveren tot ‘Sleutelbosch Plugged stage'. Klinkt raar, is het niet. Na twee uitermate succesvolle Sleutelbosch Plugged avonden (beginnende bandjes van het Commanderij College, locatie Sleutelbosch) in De Bunker is Peter Verberne, docent Engels, razend enthousiast om de beste acts hiervan op Zebra te programmeren.

Tuney stage
Het succes van Ad ‘The Watchman' van Meurs' Tuney Thursday mag natuurlijk niet ontbreken op Zebra 2008. Het podium in de tent zal zaterdag gevuld worden door het neusje van de zalm uit het bandnetwerk van Ad van Meurs.

Solid Rock Area
Het podium in De Bunker heet dit jaar Solid Rock Area, gesponsord door Solid Technical Solutions. Ook voor dit podium hebben onze programmeurs een flink aantal talentvolle live-acts weten te strikken.

De Eendracht Dance Arena
Net als vorig jaar, zal ook dit jaar de grote zaal van theater en activiteitencentrum De Eendracht niet ontbreken op het festivalterrein. Wederom zullen de dj's hun toevlucht vinden in de Eendracht Dance Arena. Maar dat is niet alles wat het podium in De Eendracht te bieden heeft. Voor het eerst in de historie van het Zebra festival is er namelijk ook stand-upcomedie geprogrammeerd. Op zaterdag komen drie stand-upcomedians van het bekende Comedy Café naar Gemert. Te weten: Bas Birker, Roel C. Verburg en Marco Penose.

Wanneer en wat kost het me?
Het grootste en gezelligste muziekevenement van Gemert-Bakel vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 augustus. Vrijdag gaan de festiviteiten van start om 19.00 uur, de entree is die dag 8 euro aan de deur en 7 euro in de voorverkoop. Zaterdag begint het om 14.00 uur en de entree bedraagt 10 euro aan de deur en 9 euro in de voorverkoop. Weet je vrijdag al dat je er twee dagen bij wilt zijn dan is er ook de mogelijkheid om een passe-partout voor beide dagen te kopen, de kosten hiervan bedragen 15 euro aan de deur en 13 euro in de voorverkoop. Kortom: veel plezier, voor weinig geld.

Voorverkoop
Zoals je hierboven al kon lezen zijn er dit jaar ook kaartjes voor Zebra te krijgen in de voorverkoop. Kaarten zijn online te bestellen via Paylogic.
Wil je alvast een kaartje kopen voor vrijdag? Klik hier.
Wil je een kaartje kopen voor zaterdag? Klik hier.
Wil je een passe-partout bestellen voor beide dagen? Klik hier.

Waar?
Je vindt het Zebra festival aan St. Annastraat 60 in Gemert. Een routebeschrijving kun je hier vinden.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 10-07-2008 @ 18:38:41 ]

----------------------------------------
Sigs cause cancer.
MySpace
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0085 sec.