Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
UrbanSound
Gepost door UrbanSound op woensdag 13-08-2008 om 02:43:45
DJ Sueside van Wu-Tang Clan verzorgt masterclass in Patronaat!
De legendary DJ Sueside van Wu-Tang Clan zal op zaterdag 6 september 2008 de eerste House of Hip-Hop Masterclass verzorgen in het Patronaat Café in Haarlem.
DJ Sueside zal 20 geïnteresseerden meenemen naar het vak van DJ, de terminologie, de trucjes op de draaitafel en zal ook 1 op 1 met de deelnemers aan hun zogeheten “skills” werken.




DJ Sueside is de Europese Hip-Hop/R&B DJ met de meeste internationale optredens achter zijn naam. Hij heeft opgetreden in meer dan 40 verschillende landen en grote feesten gegeven in Europa, Australië, Azië en Amerika. Nog nooit was er een Europese DJ met meer internationale optredens en slechts een handjevol Amerikanen deden hetzelfde. En nog steeds is DJ Sueside niet klaar en zijn lijst met clubs en landen groeit nog steeds!

In het jaar 2001 werd DJ Sueside gecontracteerd door The RZA van Wu-Tang Clan nadat hij hem aan het werk had gezien bij een showcase van Killa Beez member Cilvaringz. Sindsdien is DJ Sueside de officiële live DJ van Wu-Tang Clan leden als The RZA, Raekwon, Cilvaringz, Masta Killa en diverse Killa Beez.

De House of Hip-Hop Masterclass zal drie uur duren en zal bestaan uit een stuk geschiedenis van Hip-Hop, het ontstaan en de achtergrond. Vervolgens komt er een stuk geschiedenis van het specifieke onderdeel van de masterclass: dj-ing. Denk aan uitleg van terminologie als scratchen en pitchen. DJ Sueside zal deze kennis vervolgens demonstreren in een set van 20 minuten waarin hij alle stijlen en methodes laat zien en horen. Dan is er de gelegenheid tot het stellen van vragen aan DJ Sueside. Als laatste zal hij 1 op 1 werken met de deelnemers.

INSCHRIJVEN?
Voor deze bijzondere Masterclass zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wil je deelnemen aan de Masterclass? Dan moet je snel naar http://www.houseofhiphop.nl surfen en je daar inschrijven. De kosten zijn 12,50 euro en de Masterclass vindt plaats op zaterdag 6 september 2008 van 16:00 tot 19:00 uur!
UrbanSound
Gepost door UrbanSound op zaterdag 30-08-2008 om 16:48:42
Eerste masterclass uitverkocht: Extra House of HipHop Masterclass!!!!!

Wegens succes heeft House of HipHop op zaterdag 6 september 2008 een tweede masterclass kunnen bijboeken!

Zelfs voor de tweede masterclass is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!


Wil je deelnemen aan deze extra Masterclass? Dan moet je snel naar www.houseofhiphop.nl surfen en je daar inschrijven. De kosten zijn 12,50 euro en de Masterclass vindt plaats op zaterdag 6 september 2008 van 13:00 tot 16:00 uur!

UrbanSound
Gepost door UrbanSound op zaterdag 13-09-2008 om 18:28:29
fotoverslag van de Masterclass en een interview met DJ Sueside kan je vinden op:

www.houseofhiphop.nl
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0098 sec.