Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
alexmarvel
http://alexmarvel.blog.com de blog.....
Gepost door alexmarvel op woensdag 03-09-2008 om 09:00:52


Vrijdag 19 september release-party van Mortier?s Synoniemen album in Latenstaan Zoetermeer

Mortier van de Zoetermeerse formatie Nul7negen brengt 19 september zijn eerste solo album Synoniemen uit. Na z`n Morele codes & Motivaties EP van begin dit jaar nu dan een volledig album. Het bestaat uit 14 tracks waaraan o.a. Nul7Negen, Manu en M.O. hebben meegewerkt. De producties zijn gedaan door Ill Material van Nul7Negen, Neo en dj PCM.

Het album zal verkrijgbaar zijn bij optredens en op straat voor 5 euro en via www.nul7negen.nl voor 7 euro (inclusief verzendkosten). Zorg er zelf maar voor dat het op internet belandt. De bezoekers van de release-party betalen 5 euro entree en krijgen een gratis exemplaar.

De titel Synoniemen staat voor de eenheid van het album. Alle tracks staan in het teken van de strijd, op zoek naar het innerlijke geluk en de vrijheid. Mortier is een superheld en het alter ego van Alfredo Pouwiel, de echte naam van de mc/producer van Nul7Negen. Hij neemt je op dit album mee op z`n pad vol valkuilen, slangen, hoop en de vragen waarop hij antwoord zoekt. Zorg dat je deze aflevering niet mist!

Kom daarom 19 september naar Latenstaan en wees getuige van Mortier`s gevecht met het kwaad. Nul7Negen, Guttermouff, Spinal&Steen, Aimé Caine, Manu, M.O., mc Jaja en DNG zullen Mortier deze avond bijstaan.

Vrijdag 19 september 2008
Latenstaan Zoetermeer
Deuren open: 21:00uur, aanvang optredens 23:00uur
Entree: 5 euro (inclusief gratis album)
Adres Latenstaan: Karel Doormanlaan 2a, Zoetermeer

Voor meer info check: www.nul7negen.nl
----------------------------------------
http://alexmarvel.blog.com de blog achter de man......hiphop,comics en meer check die......
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.009 sec.